Més de 100 joves s'han format aquest estiu amb la Xarxa Montsià Jove

Cada cop més els joves del nostre territori aprofiten els mesos d’estiu per adquirir nous coneixements i així ampliar el seu nivell formatiu.
En aquest sentit, la Xarxa Montsià Jove, integrada per tots els Punts d’Informació Juvenil i l’Oficina Jove del Montsià, dona resposta a aquesta realitat i presenta una variada oferta formativa que s’ha convertit en referent al Montsià. Són molts els joves que s’adrecen als 

Serveis Comarcals de Joventut per aprofitar-la, fet que els converteix en un referent en el moment de cercar cursos i formacions interessants al territori.

Aquest estiu l’oferta ha estat molt variada, des de cursos d’educació en el lleure, en concret un de premonitoratge i dos de monitors, a un curs d’iniciació als drons i un altre sobre l’art urbà dels grafits. Aquests dos últims, han suposat una novetat, ja que ha estat el primer any que s’han programat i han obtingut un èxit rotund.

El curs de grafits va ser impartit per Lily Brik, artista grafitera coneguda arreu del país i d’Europa. Durant una setmana els joves no tan sols van conèixer a l’artista sinó a la persona que hi ha al darrera. El talent d’aquesta jove com de la resta dels

participants al curs es pot visualitzar ja al Montsià, concretament a Amposta al davant del centre educatiu de Tecnificació Esportiva.

D’altra banda, el curs de drons ha estat una altra novetat, per donar resposta a la necessitat emergent de saber, conèixer i posar en pràctica el funcionament d’aquests aparells.

Per tant, es reafirma que la Xarxa Montsià Jove esdevé un referent per al col•lectiu de joves tant de la comarca com de les rodalies i així es tradueix en el nombre de cursos que s’organitzen al llarg de l’any i el nombre d’inscripcions, emplenant la capacitat màxima de totes les formacions.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS A L’ESPAI DE L’ESTUDIANT DE VALLS

Durant aquests dies s'aprofita per donar a conèixer els serveis que s'ofereixen per a joves de 14 a 35 anys

Cros Solidari a Mataró

La branca de Pioners i Caravel·les de l'Agrupament Escolta La Soca de Mataró organitza un cros solidari el proper 7 d'abril!

Concert de Grups Joves del Maresme a Teià

Teià acollirà durant la nit de dissabte 6 d'abril posades en escena de grups de música novells del Maresme.

8 de març, els 365 dies

Consulta la campanya del mes de març de l'Oficina Jove del Maresme!

Del 20 a 24 de març...ens traslladem al Saló de l'Ensenyament !!!

Si estàs pensant en què estudiar i encara no ho tens clar del tot, a més de la campanya In-forma't i les jornades de portes obertes als centres de ...