Mataró celebra per segon any consecutiu el Dia Internacional de la llengua materna

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Febrer 09
Del 12 de febrer a l’1 de març hi haurà diferents actuacions per fer visible la realitat lingüística de la ciutat

Mataró celebrarà, per segon any consecutiu, el Dia Internacional de la Llengua Materna amb un programa d’activitats que comença el 12 de febrer i s’allarga fins a l’1 de març.

A Mataró hi viuen persones de més de 100 nacionalitats que parlen més de 120 llengües diferents. La UNESCO va declarar l’any 2000 aquest dia internacional en record i commemoració de la mort d’estudiants que es manifestaven l’any 1952 a Dhaka (Pakistan) en defensa de la seva llengua materna, el Bangla. El 21 de febrer és el Dia Internacional de la Llengua Materna.

Diumenge 25 de febrer està previst que se celebri el Festival Diversitat amb poemes, contes, cançons i danses d’arrel i d’arreu. L’acte es farà al Casal l’Aliança, a les 18.30 h, amb el sistema de taquilla inversa. És un acte organitzat per Coral Primavera per la Pau i Esperanto.cat amb direcció d’Enric Domingo i presentat i conduït per Oriol de Balanzó i Ma Lluïsa Aranaz.

Podeu trobar altres activitats consultant la següent pàgina: http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/noticia/2018/02/13906_100_llengues.html

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Bellaguarda acull la segona edició de les jornades CREA

Les jornades CREA (creativitat, ruralitat, emprenedoria, actitud) van impulsar-se ara fa un any amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria jove i, ...

OFICINA JOVE GARRAF 17 Agost 2018

Beques Generals del Ministeri d'Educació 2018-2019

Destinades a estudiants d'ensenyaments postobligatoris

Teatre fòrum - Campanya No és No

Dijous 23 d'agost / 19 h / Biblioteca Sant Agustí - La Seu d'Urgell