MASTER CLASS D'ESCACS A L'IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA

Aquesta activitat també serà el tret de sortida de la Primera lliga d’Escacs de l’IDEAL-OJG. Cada setmana els joves que s’hi vulguin apuntar faran partides entre ells per aconseguir punts i pujar en la classificació IDEAL. Hi haurà premis per als tres primers classificats o classificades.

Amb la col·laboració del CLUB ESCACS OLOT, el dissabte 7 de maig s’organitzarà a l’IDEAL–OJG una Master Class d’escacs i partides simultànies i ràpides, d’aquest fabulós joc d’estratègia i paciència tan universal. 

Aquesta activitat vol seguir amb la dinàmica, d’aquest servei de la ciutat, d’apropar els joves i les diferents entitats de la ciutat i de la comarca. Des de l’IDEAL-OJG s’aposta per acostar joves i entitats amb una doble intenció, per una banda que les entitats puguin tenir espais per a mostrar les seves activitats i projectes als joves, i per altra banda, que els joves puguin conèixer millor les diverses entitats i, si es dóna el cas, implicar-s’hi d’una manera més directe.

Per participar d’aquesta activitat i de totes les altres activitats que s’organitzen des de l’IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA només us heu de dirigir al mateix espai o enviar un correu a lideal@olot.cat .

 

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 09 Octubre 2019

Butlletí Va de joves del mes de setembre

Consluta les notícies més joves del teu territori.