Les millors localitzacions cinematogràfiques

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Març 02
Concurs

Per tal de fer més visible l'eix temàtic de l'onzena edició, el Comitè organitzador convoca un concurs que, sota el títol “les millors localitzacions cinematogràfiques”, vol  posar en valor els espais o decorats naturals del país susceptibles de rodar cinema o publicitat. 

La participació és gratuïta i oberta a tothom a través de la plataforma Instagram. Qui vulgui participar haurà de trametre entre 3 i 5 fotografies per localització -interior o exterior- amb l’etiqueta #locficcat, amb un títol, les dades de la persona participant i una breu descripció del lloc.

Les fotografies originals han de tenir bona qualitat, ja que es podran sol·licitar per part del Festival per poder ser projectades i per formar part de la base de dades de Catalunya Film Commission. Entre les millors localitzacions se sortejaran entrades de cinema i invitacions per a la gala de cloenda del FIC-CAT 2018. 

Si voleu més informació sobre aquesta notícia, cal consultar la següent pàgina, en aquesta mateixa també trobareu les bases del concurs: https://www.fic-cat.cat/single-post/2017/10/10/Concurs-Les-millors-localitzacions

El concurs finalitzarà el dia 30 d'abril de 2018, i les fotografies seleccionades, seran projectades durant la celebració del Festival (del 4 al 10 de juny)

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=