Lectura poètica a l’Espluga per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

L’acte, que té per objectiu acostar la poesia a la població de la vila, tindrà lloc el 21 de març a les 18.00 h al vestíbul de l’Antic Hospital (Biblioteca pública Mossèn Ramon Muntanyola).
Els alumnes de l’Escola Martí Poch, l’Escola Vedruna i l’Escola Municipal de Música donaran forma en aquest acte que commemora Joan Brossa i la poesia.
 

La Biblioteca pública Mossèn Ramon Muntanyola i el Punt d’Informació Juvenil Francolí de l’Espluga de Francolí han preparat un acte de lectura poètica per commemorar el Dia Mundial de la Poesia. L’acte, que té per objectiu acostar la poesia a la població de la vila, tindrà lloc el 21 de març a les 18.00 h al vestíbul de l’Antic Hospital (Biblioteca pública Mossèn Ramon Muntanyola).

Aquesta edició estarà dedicada a Joan Brossa perquè enguany es commemoren els 100 anys del seu naixement. Per aquest motiu, alguns alumnes de cicle mitjà i superior de primària de les escoles Martí Poch i Vedruna de l’Espluga llegiran els seus poemes. A més, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga musicaran l’acte.

Per cloure l’acte, Bernat Milla Domènech, un jove del Club de Lectura de la Biblioteca, llegirà en català el poema “Poesia. Música de l’ànima teixida amb paraules” de la lleidatana Rosa Fabregat. Anualment, la Institució de les Lletres Catalanes i el Centre UNESCO de Catalunya impulsen un seguit d’accions poètiques al territori de parla catalana. En aquesta onzena edició han escollit aquest poema de l’escriptora Rosa Fabregat i l’han traduït a 20 idiomes; les oficials de Catalunya i les més utilitzades pels ciutadans del país.

En acabar, hi haurà una mica de piscolabis per als participants i assistents.
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

FORMACIÓ: GESTIÓ DE PETITES ASSOCIACIONS

Formació GRATUÏTA dirigida a persones, impulsors/es i membres d'entitats associatives

Ciutats defensora dels drets humans

Del 31 de Març al 6 d'abril de 2019. VIII edició.

Càpsula formativa: ESTADES AMB COMPROMÍS SOCIAL

T'agradaria viure una experiència de cooperació aquest estiu?

Xerrada voluntariat a l'estiu

Dimarts 26/03 a les 17.30h al Cafè del Mar de Mataró.

V Jornada ILUDO a Mataró

Torna la jornada lúdica ILUDO que organitza l'Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante!