La Sant Silvestre de la Seu ja ha superat el miler d'inscrits

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 2015 Desembre 28
En la seva setena edició la prova es celebrarà dijous, 31 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda

L'organització de la cursa Sant Silvestre La Seu-Memorial Marc Peña Turet començarà a repartir  aquest dimarts els dorsals als aficionats que ja s'han apuntat per a la prova, que celebrarà la seva setena edició aquest dijous, 31 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda amb sortida i arribada a la plaça dels Oms. 

Ja s'ha superat el llistó del miler d'inscrits. L'organització enguany s'ha marcat el repte d'arribar als 1.500 corredors i corredores, per la qual cosa segueixen animant a tothom a apuntar-se. La cursa, de 3,6 quilòmetres, presenta un recorregut assequible per a tots els nivells i edats.
Els dorsals es poden passar a recollir aquest dimarts i dimecres, de les 11 a les 2 del migdia i de les 6 a les 9 del vespre, a l'Ateneu Alt Urgell (C/ Capdevila, 6). El dijous, s'hauran de recollir directament a la Sala de Sant Domènec, al costat de la zona de sortida, de les 4 a les 6 de la tarda.

D'altra banda, la Sant Silvestre La Seu ha posat en marxa un concurs de fotografies de la prova, a través de les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter. S'hi pot participar tot penjant alguna instantània original de la prova amb les etiquetes #SantSiLaSeu i #Santsigram.
Amb la col·laboració de l'Espai Ermengol de La Seu d'Urgell, tots els participants a la cursa rebran un val per a la Ruta del Formatge, que inclou una degustació de productes de les DOP Formatge i Mantega de l'Alt Urgell i Cerdanya.

+info a www.radioseu.cat

Comentaris
emFGEx http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
JimmiXS
12/08/2016
ysiWhO http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
JimmiXzS
15/10/2016
7Admoh http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
JimmiXzS
15/10/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Més que festa

FM la Seu d'Urgell / 25 i 27 d'agost

Bellaguarda acull la segona edició de les jornades CREA

Les jornades CREA (creativitat, ruralitat, emprenedoria, actitud) van impulsar-se ara fa un any amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria jove i, ...

OFICINA JOVE GARRAF 17 Agost 2018

Beques Generals del Ministeri d'Educació 2018-2019

Destinades a estudiants d'ensenyaments postobligatoris

Teatre fòrum - Campanya No és No

Dijous 23 d'agost / 19 h / Biblioteca Sant Agustí - La Seu d'Urgell