La regidoria de Joventut de l’Espluga presenta el Març Jove

Sota el títol Març Jove, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí organitza un cicle de diferents activitats. La primera serà l’espectacle d’improvisació Improshow.

Sota el títol Març Jove, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí organitza un cicle de diferents activitats. La primera serà l’espectacle d’improvisació Improshow. La companyia, que es caracteritza pel seu humor i per fer passar estones divertides als assistents, no porta cap guió sinó que és el mateix públic qui acaba decidint de què va l’obra. Aquesta activitat tindrà lloc el proper 9 de març a les 22.00 h al teatre del Casalet.
 
La segona activitat és una xerrada sobre com organitzar un viatge important. Els ponents, que són joves espluguins experts en organitzar viatges, donaran consells sobre l’organització d’un viatge important en general, blocs, webs fiables, dies de la setmana millors per comprar vols, etc. Tot en un context molt distès al bar del Casal on l’Ajuntament posarà l’aperitiu. Aquesta cita tindrà lloc el 17 de març a les 12.00 h.
 
Per últim, el 23 de març tindrà lloc la projecció, al cinema del Casalet, de la pel•lícula de terror Verònica. S’aposta per aquest estil ja que és, potser, de les primeres vegades que es fa.
 
Totes les activitats del cicle seran de caràcter gratuït.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

FORMACIÓ: GESTIÓ DE PETITES ASSOCIACIONS

Formació GRATUÏTA dirigida a persones, impulsors/es i membres d'entitats associatives

Ciutats defensora dels drets humans

Del 31 de Març al 6 d'abril de 2019. VIII edició.

Càpsula formativa: ESTADES AMB COMPROMÍS SOCIAL

T'agradaria viure una experiència de cooperació aquest estiu?

Xerrada voluntariat a l'estiu

Dimarts 26/03 a les 17.30h al Cafè del Mar de Mataró.

V Jornada ILUDO a Mataró

Torna la jornada lúdica ILUDO que organitza l'Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante!