L’Ajuntament organitza una jornada participativa de reflexió sobre l’activitat cultural a la ciutat

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Abril 13
Llibre Blanc

“Mataró pensa en la cultura” és el títol de la jornada participativa organitzada per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró que es farà el proper 14 de juny al Centre Cívic Pla d’en Boet. L’objectiu és analitzar l’estat actual de la cultura a la ciutat i buscar les millores possibles a aplicar.

Aquesta jornada, que està oberta a tothom, forma part del projecte d’elaboració del Llibre Blanc de la Cultura que la Direcció de Cultura va engegar a finals del 2013. El document recollirà les necessitats culturals bàsiques de la població a mig i llarg termini en funció dels objectius i reptes de les polítiques municipals que es decideixin.

Per participar és necessari omplir aquest formulari  i enviar-ho a l’adreça cultura@ajmataro.cat o bé presencialment a les oficines de la Direcció de Cultura (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h. 

Per a més informació: http://culturamataro.cat/ca/article/lajuntament-organitza-una-jornada-participativa-de-reflexio-sobre-lactivitat-cultural-a-la-ciutat-773

https://docs.google.com/forms/d/18bCwWVAYk76PFIjK-IYeenuDzeQtyOxBRzvdBXDfJdI/viewform?edit_requested=true

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

L'OFICINA JOVE FA 10 ANYS!

Els actes de celebració tindran lloc del 19 al 23 de novembre, a la Seu d’Urgell, amb art efímer al carrer, exposició de cartells, tallers pràctics ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 16 Novembre 2018

Maresmusic

Concurs de música Jove del Maresme

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 3ª JORNADA DE JOC I EDUCACIÓ DEL PIRINEU

El passat 10 de novembre se celebrà la 3ª "Jornada de Joc i Educació del Pirineu" a l’escola la Salle de la Seu d’Urgell.