Ja ha començat el curs de monitors de lleure a la comarca

Una dotzena de persones s'estan formant

Ja ha començat el curs de monitors de lleure a la comarca

 Dissabte va començar el curs de monitors i monitores, un programa de formació adreçat a aquelles persones majors d'edat que estan interessades en formar-se en el món del lleure. Durant els mesos de desembre i gener les dotze persones que participen al curs de monitors de lleure aprendran sobre com organitzar activitats de lleure infantil i juvenil i a dinamitzar-les. Al mateix temps aprendran sobre els processos educatius i socialitzadors en les etapes de la infància i de la joventut. 
 

 
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!