ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Una vintena de persones assisteixen a Concactiva a la primera xerrada del cicle SOM-HI! sobre “Posicionament web”

Aquest cicle està organitzat per l’Oficina Jove de la Conca i la UOC amb el suport de Concactiva i Pimec Conca de Barberà.

OFICINA JOVE D'OSONA 07 Novembre 2013

JA HA ARRIBAT L’APP DE L'OFICINA JOVE D'OSONA. Descarrega-te-la!

Nou recurs de la Direcció General de Joventut per a les Oficines Joves! La nova APP disposa d’un geolocalitzador per buscar l’Oficina Jove del teu territori.

Nacional 06 Novembre 2013

Cicle de conferències a contracorrent

L'impacte de la crisi en les trajectòries juvenils

Arrela't a la comarca

Ets emprenedor/a? Estàs a l'atur i/o estàs pensant en el teu propi projecte? Creus que necessites més eines per tirar endavant la teva idea? Et presentem aquest cicle de jornades emprenedores.