ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

1r Concurs "Bookface"

L’Ajuntament de les Borges Blanques i l’Oficina Jove de les Garrigues organitzen el primer concurs “Bookface” en el marc del Festival “Les Borges Negres” que es durà a terme el dia 16 de març de 2019 al municipi.

Finalitzen les primeres sessions de la Carpa al pati amb prop de 150 participants

Els quatre centres d’educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà han participat a les primeres sessions de la Carpa al pati, un projecte de l’Oficina Jove amb el suport de la Direcció General de Joventut.

PROGRAMACIÓ DE MARÇ ALS ESPAIS JOVES

Aquest mes de març els Espais Joves de l'Alta Ribagorça s'omplen de tallers, xerrades, jocs... per a gustos, colors!

OFICINA JOVE DEL MARESME 27 Febrer 2019

Tresca Jove

Una oportunitat per a la inclusió sociolaboral de les persones joves des de l’educació en el lleure. Per a joves entre 18 i 29 anys