ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

XERRADA "SEDUEIX-TE, UN CAMÍ CAP A L'AUTOESTIMA"

El dia 28 de Febrer, a les 18.30h, a l'Espai la Vansa (Sorribes de la Vansa).

OFICINA JOVE DEL BAGES 17 Febrer 2014

COLÒNIES DE SETMANA SANTA per a joves de 8 a 16 anys

Aquestes colònies estan organitzades per la XANASCAT (Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya). Les estades estan dirigides a nois i noies de 8 a 16 anys i es faran durant les vacances de Pasqua.

Competències transversals, claus per a l'ocupabilitat

És una realitat la necessitat que els professionals optimitzin la seva qualificació en competències transversals. Les empreses actualment tenen molt presents aquests aspectes a l'hora de contractar als seus col•laboradors, i també són molt importants a l'hora d'emprendre ...

Barjaula organitza el Quadrívium, el joc genuïnament montblanquí

Barjaula ha organitzat, per segon any en el marc del cicle d'activitats tardor-hivern, el Quadrívium. Si us vau quedar amb les ganes de jugar en la primera edició, ara hi tornem! Es tracta d'un joc que posarà a prova el coneixement de Montblanc dels participants.