ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

SESSIÓ INFORMATIVA: ELS PERFILS DE REEMPRESA

Sessió informativa dimecres, 21 de juny a les 10:00H A REDESSA, Camí de Valls, 81-87 Inscripció a www.redessa.cat

L’Oficina Jove de la Conca realitza un taller d’orientació laboral per la recerca de feina

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà obre el proper 12 de juny de 2017 el procés d’inscripció al taller per preparar el currículum, la carta de presentació i l’entrevista

Arriba l’estiu, arriba una nova edició de Festalateva

Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc, ja té dates i cartell. La vila viurà del 3 al 9 de juliol la tretzena edició, una setmana amb moltes activitats dedicada als infants i joves del poble.

Més de 600 passatgers utilitzaran els autocars de Patum 2017

616 persones de 14 municipis del Berguedà es desplaçaran en autocar a la Patum. La venda de tiquets està definitivament tancada.