ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil

Les administracions locals i entitats sense ànim de lucre tenen fins al 15 de setembre per presentar les subvencions per contractar joves beneficiaris de GJ i amb formació. Preparat!

AiAi LuJuvent ja té a punt el programa de la Setmana Jove

La nova Junta Directiva de l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent comença el seu mandat amb la Setmana Jove que tindrà lloc del 5 a l’11 d’agost de 2017 a Solivella.

Divendres el Transport Nocturn farà parada a Vimbodí i Poblet

El Transport Jove desplaçarà als seus usuaris el divendres 4 d’agost a Vimbodí i Poblet. Els joves podran assistir a la festa al pavelló municipal amb el grup de versions Dalton Bang i Festa Flaix FM amb Sergi Domene i Dj. Aisi Cravid.

Més de 100 joves s'han format aquest estiu amb la Xarxa Montsià Jove

Cada cop més els joves del nostre territori aprofiten els mesos d’estiu per adquirir nous coneixements i així ampliar el seu nivell formatiu.