ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

CAMPIONAT DE FUTBOLÍ

ETS UN CRACK AMB EL FUTBOLÍ?? TENS UNA PARELLA QUE TAMBÉ HO ÉS?? VINE AL CAMPIONAT DE FUTBOLÍ QUE ES FARÀ A L'OFICINA JOVE ALT EMPORDA-FIGUERES

CONCERT JOVE SOLIDARI PRO-NATURA

Sabem passar-ho bé i som solidaris!!! Vine a gaudir de la millor música tot escoltant les cançons d'alguns dels millors grups de la comarca, The Peets, 2 Nortes, Neurotic Hell unplugged, Ilych, Sisí Sound System ..... Divertir-te no et costarà gens i valdrà molt!

6è TORNEIG DE FIFA18 (PS4)

EL PROPER DIA 16 DE DESEMBRE A LES 16.00H, A L'OFICINA JOVE ALT EMPORDÀ-FIGUERES, ES CELEBRARÀ EL 6È CAMPIONAT DE FIFA 18, PS4, AMB PARELLES. VINE I PASSA-T'HO D'ALLÒ MÉS BÉ!!!