ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

7 joves participen al camp de treball i recuperen l’entorn natural del Pont de les Bruixes

Gràcies a aquest camp de treball el pont i el seu entorn natural han canviat d’aspecte. Les tasques de neteja s’han dut a terme al mateix pont, al voltant i al camí i senderons que l’envolten.

Els Jocs Tradicionals i el Piscineja s'omplen a Pira

Ja s'han dut a terme a Pira tres de les activitats programades per aquest estiu des de l'Oficina Jove i l'Ajuntament de Pira i que s'estan duen a terme els dies previs a la Festa Major.

Els darrers dies de la Catalunya republicana a les Nits d’estiu de Montblanc

L'actor anoienc Jordi Hervàs va pujar a l’escenari per reencarnar a l'escriptor i polític Rovira i Virgili transportant al passat a tots els assistents i fer-los viure l'èxode català de 1939.

Consells per treure profit de l'estiu

Vols passar un estiu perfecte? Segueix aquestes recomanacions i veura's com fas d'aquest un dels millors estius de la teva vida!