ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Beques de “Colegios del Mundo Unido” per fer Batxillerat a l’estranger.

S’ha obert la convocatòria de places (amb beca total o parcial, o sense beca) per estudiar els dos cursos de Batxillerat Internacional en algun dels centres de l'organització Colegios del Mundo Unido.

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Octubre 2017

Programa d'activitats del 1er Trimestre de la Xarxa d'Espai Joves

Ja pots consultar el programa d'activitats del 1er trimestre de la Xarxa d'Espai Joves de Mataró

OFICINA JOVE DEL MARESME 11 Octubre 2017

Jornades de Salut i Alimentació

Sota la campanya "Contaminants ambientals, el risc que no veus", l'Ajuntament de Mataró programa un seguit de tallers, monagrafics, activiats per a totes les edats.

Jornades CREA. Creativitat, Ruralitat, Emprenedoria. Actitud.

El projecte CREA dona resposta a una de les línies del Pla Estratègic de la comarca de les Garrigues amb l’objectiu de potenciar la creació d’empreses entre els joves de la Comarca de les Garrigues.