ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

OFICINA JOVE DEL MARESME 26 Abril 2017

Acte Inaguració de l'exposició fotogràfica "Sentiments de barri"

El dijous 27 d’abril a les 18:30 hores a l’espai expositiu del Centre Cívic Cabot i Barba (plaça Miquel Biada, 5) tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Sentiments de Barri”.

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 26 Abril 2017

Setmana Europea de la Joventut 2017

De l’1 al 7 de maig celebrem la 8a edició de la Setmana Europea de la Joventut que enguany posa el focus d’atenció en la solidaritat i el compromís social dels joves a Europa. És també la celebració dels 30 anys de funcionament del programa Erasmus.

Últim mes per inscriure’t al Pràcticum Odisseu, pràctiques universitàries en empreses del món rural

Encara no saps on faràs les teves pràctiques universitàries? Des d’Odisseu t’ho posem fàcil! Oferim pràctiques universitàries remunerades en empreses situades en territoris rurals (73% del territori català)

El Berguedà, a la Fira de l'Estudiant

L'oferta formativa del Berguedà, a la Fira de l'Estudiant