ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 01 Març 2011

Acpp obre la convocatòria d'inscripció pels seus cursos d'estiu en cooperació al desenvolupament

Permeten conèixer de primera mà la realitat dels països del Sud, al mateix temps que ofereixen una formació pràctica sobre identificació, formulació i evolució de projectes de Cooperació al Desenvolupament.

GLUP'S 25 Febrer 2011

Convocatòria de subvencions.

Convocatòria d'ajuts per a les associacions que programin acitivtats per a joves

GLUP'S 24 Febrer 2011

2011; any del voluntariat europeu

Més de 100 milions d'europeus estan compromesos amb activitats de voluntariat i experiències solidàries per millorar la societat. Europa compta també amb diverses idees, models i tradicions pel que fa al voluntari.

Nacional 24 Febrer 2011

L'associació catalana per la pau organitza enguany un camp d'estiu per a joves de 15 a 17 anys.

L?Associació Catalana per la Pau organitza un camp d?estiu de solidaritat i pau amb sota el lema ?Un món per a tothom? adreçat a joves de 15 a 17 anys. En quin món vivim?, quines són les causes de les situacions d?injustícia que es viuen arreu?, quines són les alternatives des de la solidaritat ...