ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 23 Octubre 2012

Curs d'agents de salut

Curs adreçat a joves de 15 a 20 anys que vulguin formar-se en temes de salut i participar en la promoció de l'educació per la salut.

L'Era 23 Octubre 2012

El taller de la setmana: millora les teves habilitats per trobar feina

A l'hora de cercar feina és molt important que coneguis les competències més demanades avui en dia al mercat laboral. El dijous 25 d'octubre en parlem en un dels nostres tallers de treball, encara ets a temps d'apuntar-t'hi!

L'Era 19 Octubre 2012

La notícia de la setmana: el vih a prova en només 30 minuts

Els joves del territori podran conèixer a partir de dilluns 22 d'octubre si estan infectats del VIH de forma gratuïta, anòmina i confidencial a l'Oficina Jove del Tarragonès.