ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

EL CAU D'ALMACELLES 27 Novembre 2012

Dia mundial de la lluita contra la sida

El dia 1 de Desembre celebrem el dia Mundial de la Lluita contra la Sida. Consulta les activitats organitzades.

L'Era 23 Novembre 2012

La notícia de la setmana: com superar una entrevista de feina

Les entrevistes ens posen nerviosos, ens inquieten, no sabem ben bé com hem d'actuar ni què hem de respondre. Què dic davant d'una pregunta personal? Com afronto un punt feble del meu currículum? En aquesta notícia hi trobaràs alguns consells que et poden ser útils per enfrontar-te a una entrevista ...

L'Era 20 Novembre 2012

El taller de la setmana: tot el que necessites per superar una selecció de personal

L'entrevista personal, el test psicotècnic, dinàmiques de grup, proves professionals o centres d'avaluació són algunes de les proves amb què et pots trobar en una selecció de personal. El dijous 22 de novembre en parlarem i us donarem les claus per superar-les amb èxit!

L'Era 29 Octubre 2012

Tanquem per la castanyada

L'Oficina Jove del Tarragonès estarà tancada l'1 i 2 de novembre en motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants. Per qualsevol consulta ens trobareu en l'horari habitual a partir del dimarts 6 de novembre. Bona castanyada a tots!