ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

L'Era 20 Novembre 2012

El taller de la setmana: tot el que necessites per superar una selecció de personal

L'entrevista personal, el test psicotècnic, dinàmiques de grup, proves professionals o centres d'avaluació són algunes de les proves amb què et pots trobar en una selecció de personal. El dijous 22 de novembre en parlarem i us donarem les claus per superar-les amb èxit!

L'Era 29 Octubre 2012

Tanquem per la castanyada

L'Oficina Jove del Tarragonès estarà tancada l'1 i 2 de novembre en motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants. Per qualsevol consulta ens trobareu en l'horari habitual a partir del dimarts 6 de novembre. Bona castanyada a tots!

Nacional 23 Octubre 2012

Curs d'agents de salut

Curs adreçat a joves de 15 a 20 anys que vulguin formar-se en temes de salut i participar en la promoció de l'educació per la salut.