ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Idea la teva feina! Crea la teva ocupació!

Cicle d’activitats i Tallers per a la promoció de l’autoocupació juvenil al Barcelonès

Nacional 16 Octubre 2013

Participa en el gran recapte d’aliments

Sota el lema “Volem donar una bona notícia” torna per cinquena vegada El Gran Recapte de l’ONG Banc dels aliments els dies 29 i 30 de novembre. Es necessiten 15.000 voluntaris/es. Dóna’ns una bona notícia i participa.

Nacional 14 Octubre 2013

Convocatòria dels XI Premis CAC a l'Escola (del Consell de l'Audiovisual de Catalunya).

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) convoca els XI Premis el CAC a l'escola, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Nacional 11 Octubre 2013

jornades per promoure la inserció laboral i emprenedoria del talent jove a les empreses del medi rural

El programa ODISSEU pretén incentivar i facilitar el retorn dels i les joves cap al medi rural, tot creant un programa que faciliti la seva inserció laboral i que promogui el seu compromís social amb el territori rural.