ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

OFICINA JOVE D'OSONA 19 Novembre 2013

Vols estudiar batxillerat a distància?

Del 20 al 29 de novembre s'obre el període d'inscrpcions pel segon semestre.

Escapa't a la neu amb la Xanascat

Arriba el fred, els primers flocs i l''ESC...apa't a la neu! La Xanascat t'ho posa ben fàcil, amb dues opcions per escollir.

Trobada de Regidors de les Garrigues

Els regidors i el conseller comarcal de joventut de les Garrigues analitzen les necessitats dels joves de la comarca per establir-ne les prioritats.

Nacional 18 Novembre 2013

PROU AL CIBERODI

Per aturar el discurs que promou l’odi contra determinats col•lectius més vulnerables i/o persones de forma individual a les xarxes socials, el Consell d’Europa està desenvolupant la campanya “No hate speech movement”, per a tota la població però especialment adreçada a la joventut.