ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 25 Novembre 2013

ODISSEU: programa per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural

jornada “Talent jove també, a les empreses rural de la Catalunya Central”, organitzada pel Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya i amb la col·laboració d’Empresaris del Solsonès.

Visita dels alumnes de la UEC

El passat 20 de novembre els alumnes de la UEC de les Borges van participar en un taller a l'Oficina Jove durant la seva visita a les instal·lacions.

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 22 Novembre 2013

COMMEMORACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA

L'Oficina Jove i l'Associació Antisida de Lleida realitzen diverses activitats i fan difusió dels serveis que ofereixen el públic per tal de prevenir malalties de transmissió sexual com el VIH Sida, i afavorir la desestigamització de la malaltia.

El cicle SOM-HI! va donar eines per obrir-se als mercats internacionals

La segona de les xerrades del cicle SOM-HI! organitzat per l’Oficina Jove de la Conca, va anar a càrrec de Montserrat de Riquer