ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Digueu la vostra sobre el futur de l’agricultura

Si ets jove i et dediques al ram de l’agricultura, posa el teu granet de sorra contestant l’enquesta que ha preparat el CEJA per influir en les polítiques que afectin directament als joves agricultors de la UE. Anima’t a contestar i podràs guanyar un iPad!

Oferta de cursos intensius de català al juliol CNL

El Centre de Normalització Lingüística organitza cursos intensius de català al juliol. Les inscripcions seran els dies 23, 27 i 28 de juny.

El CSIC de Catalunya busca a 26 joves de diferents branques professionals per a un contracte de pràctiques remunerades d'una durada d'un any

El Consejo Superior de Investigaciones Científicas ha convocat un procés selectiu per a la contractació de 169 joves, a tot l'Estat, en modalitat de contracte per pràctiques per a una durada d'un any.