Inaugurada la 10a. Mostra d’Art Jove de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà

La Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà organitzada per l’Oficina Jove ha tornat ocupar de nou el Pati Central del Palau Alenyà de Montblanc amb més de 20 obres de joieria contemporània de Mireia Bonastre Bové, un jove de Pira.

Inaugurada la 10a. Mostra d’Art Jove de la Conca al Pati del Palau Alenyà de Montblanc

 

Dilluns 16 de desembre el Palau Alenyà de Montblanc, seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, va obrir les portes de la Mostra d’Art Jove amb la inauguració a càrrec del conseller comarcal de Joventut Manel Requena, el president del Consell Comarcal Ramon Borràs i la presència de la jove artista Mireia Bonastre Bové.

La Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà organitzada per l’Oficina Jove ha tornat ocupar de nou el Pati Central del Palau Alenyà de Montblanc amb més de 20 obres de joieria contemporània de Mireia Bonastre Bové, un jove de Pira.

La seva obra materialitza troballes, vivències i records del seu entorn que recupera i converteix en joia.

Tot i la seva iniciada trajectòria, la joiera pirenca, ha exposat en varies ocasions en ciutats com València, Tortosa, Barcelona, Tarragona, entre d’altres. També ha sigut finalista del premi Enjoia’t 2013 a Barcelona, el qual guardona els millors joiers contemporanis a nivell mundial del moment, dins la celebració de la Fira Joya Barcelona. Durant aquesta fira va exposar al FAD, el cor del "Joya, contemporary jewellery fair", on exposaven  5 joves promeses que representaven les 5 escoles catalanes, entre elles, la Mireia Bonastre, representant com a ex-alumna de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona. El passat mes de novembre va ser guardonada amb I premi de Joieria al Premis Vila de Torredembarra a l’obra “Posidònia” formada per un conjunt de 5 fermalls.

Entre d’altres, és membre d’ un col·lectiu de joieria contemporània format per 7 joiers formats a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, anomenat  <Bigòrnia>. L'objectiu del col·lectiu és mostrar nous projectes artístics que tinguin una base conceptual comuna, però sense un itinerari fix, sinó canviant, en funció de les inquietuds, de les necessitats o de les possibilitats de les persones que l'integren.

Les obres de Mireia Bonastre estaran exposades al Pati del Palau Alenyà fins el dia 7 de gener de 2014.

 

Comentaris
R5jOEo <a href="http://ahouesukkmms.com/">ahouesukkmms</a>, [url=http://dzkxkanpmtrp.com/]dzkxkanpmtrp[/url], [link=http://drkwyyqerzdo.com/]drkwyyqerzdo[/link], http://jensgnlofsiw.com/
gxplnxtlsj
09/06/2014
KtWAAV <a href="http://stnxeobfdnxi.com/">stnxeobfdnxi</a>, [url=http://klmufwahuufe.com/]klmufwahuufe[/url], [link=http://mnkovwtwtvqn.com/]mnkovwtwtvqn[/link], http://ngjpesjacitf.com/
svtwsa
11/06/2014
l19Z9V http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
Bradley
07/08/2015
SAMgJd http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
Bradley
07/08/2015
i3UxUM http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
JimmiXzS
13/10/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

FORMACIÓ: GESTIÓ DE PETITES ASSOCIACIONS

Formació GRATUÏTA dirigida a persones, impulsors/es i membres d'entitats associatives

Ciutats defensora dels drets humans

Del 31 de Març al 6 d'abril de 2019. VIII edició.

Càpsula formativa: ESTADES AMB COMPROMÍS SOCIAL

T'agradaria viure una experiència de cooperació aquest estiu?

Xerrada voluntariat a l'estiu

Dimarts 26/03 a les 17.30h al Cafè del Mar de Mataró.

V Jornada ILUDO a Mataró

Torna la jornada lúdica ILUDO que organitza l'Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante!