I tu, ja formes part de la comunitat Instagram?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2017 Novembre 02
Aquesta anualitat ens hem decidit i finalment ja tenim compte d’Instagram, per si ens vols seguir som @montsiajove.

Recordes quan deien que buscar feina per Internet era gairebé impossible? Què ens dius ara? O fins i tot comprar articles de tota mena, era impensable!

Hem canviat les nostres costums, les nostres maneres de fer i afortunadament ens adaptem a la realitat del moment. Amb això què volem dir? Que ens ha passat el mateix amb l’Instagram. Al principi veiem que era una aplicació on el contingut, informació  i actuacions que generem i realitzem des de Montsià Jove no tenien un espai en aquesta, però finalment hem sabut treure-li partit i veure més enllà.

Volem apropar-nos a tu, que ens mostris com ets, què fas, quines aficions tens i com no interactuar amb tu. Volem que participis, que siguis un més i sobretot que formis part i que t’uneixis a la Xarxa Montsià Jove. Durant l’últim trimestre de l’any encetarem una campanya de concursos, la qual s’allargarà durant el 2018. Et demanem que li treguis partit a tot el que t’oferim, que t’ho passis bé i sobretot que tot el que facis esdevingui un aprenentatge.

Aconseguirem que sigui una eina participativa? En les teves mans està! Suma’t a @montsiajove i fes que les teves amistats en formin part!

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments

Inscripcions obertes fins a l'1 de maig de 2018

Aina Dorda, Abismar-se

Exposició, Inauguració dissabte 24 de març a les 19.30 h

Jornada de Portes Obertes

Campus Professional UVic-UCC

ELS JOVES DE 12 a 16 ANYS TAMBÉ DECIDEIXEN

El passat divendres, dia 16 de març, es va celebrar la segona assemblea del Pressupost Participatiu de Joventut.