I tu, ja formes part de la comunitat Instagram?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2017 Novembre 02
Aquesta anualitat ens hem decidit i finalment ja tenim compte d’Instagram, per si ens vols seguir som @montsiajove.

Recordes quan deien que buscar feina per Internet era gairebé impossible? Què ens dius ara? O fins i tot comprar articles de tota mena, era impensable!

Hem canviat les nostres costums, les nostres maneres de fer i afortunadament ens adaptem a la realitat del moment. Amb això què volem dir? Que ens ha passat el mateix amb l’Instagram. Al principi veiem que era una aplicació on el contingut, informació  i actuacions que generem i realitzem des de Montsià Jove no tenien un espai en aquesta, però finalment hem sabut treure-li partit i veure més enllà.

Volem apropar-nos a tu, que ens mostris com ets, què fas, quines aficions tens i com no interactuar amb tu. Volem que participis, que siguis un més i sobretot que formis part i que t’uneixis a la Xarxa Montsià Jove. Durant l’últim trimestre de l’any encetarem una campanya de concursos, la qual s’allargarà durant el 2018. Et demanem que li treguis partit a tot el que t’oferim, que t’ho passis bé i sobretot que tot el que facis esdevingui un aprenentatge.

Aconseguirem que sigui una eina participativa? En les teves mans està! Suma’t a @montsiajove i fes que les teves amistats en formin part!

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.