Gran Final de la Setmana Jove de Vilaverd

 

 

En total han sigut cinc dies, del dissabte 7 al dimecres 11 de juliol, d’activitats organitzades per l’Associació Juvenil Vilaverd m’Agrades, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilaverd i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, on hi ha participat més de 100 persones.

 

 

La Setmana Jove ha començat amb al Sopar de Joves que ha finalitzat amb una sessió de música. Dilluns la festa Holi, on van poder gaudir els més grans i els més petits.

 

Dilluns de la mà de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, és va realitzar el taller de tuneja’t-shirt, una activitat pensada per reciclar les samarretes de la temporada passada i fer-les més actuals.

 

 

 I per finalitzar la setmana el taller més esperat, el taller de grafiti, l’Ajuntament de Vilaverd va apostar per aquesta activitat per tal actualitzar i renovar el mur de l’entrada del poble, situat al carrer del Pont. Els grafiters Joel Prat i Josep Prous van dissenyar el dibuix i van ensenyar als joves les tècniques del grafiti. Durant la jornada del matí els joves van poder pintar amb pinzells, rodets i sprays. Al llarg de la tarda, el Joel i el Josep van acabar de retocar el gran mural de Vilaverd. 


 


 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

FORMACIÓ: GESTIÓ DE PETITES ASSOCIACIONS

Formació GRATUÏTA dirigida a persones, impulsors/es i membres d'entitats associatives

Ciutats defensora dels drets humans

Del 31 de Març al 6 d'abril de 2019. VIII edició.

Càpsula formativa: ESTADES AMB COMPROMÍS SOCIAL

T'agradaria viure una experiència de cooperació aquest estiu?

Xerrada voluntariat a l'estiu

Dimarts 26/03 a les 17.30h al Cafè del Mar de Mataró.

V Jornada ILUDO a Mataró

Torna la jornada lúdica ILUDO que organitza l'Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante!