GARANTIA JUVENIL: "Tardes amb Garantia" i "Registra't"

Des del desembre del 2016, l’Oficina Jove de Calàbria i altres PIJ de la ciutat t’oferim sessions grupals d’inscripció al programa europeu de la Garantia Juvenil (GJ). A més, cada dilluns i dimecres a l'OJ Calàbria podem facilitar-te el codi d'activació a la GJ per a que puguis sol·licitar-la.

Necessites el codi d'activació per fer la sol·licitud a la Garantia Juvenil? Et recordem els requisits i t'expliquem les dues opcions que t'oferim a la nostre Oficina Jove:

 

Tardes amb Garantia

Si no disposes de DNI electrònic o altre certificat digital per fer la sol·licitud a la GJ, els dilluns i dimecres de 15.00 a 18.00 h, a l’OJ Calàbria et facilitem el teu codi d’activació. Només has de venir amb el teu DNI/NIE vigent, disposar de telèfon mòbil i correu electrònic per a que puguis realitzar la inscripció.

Per a grups nombrosos, cal contactar prèviament amb nosaltres.

INDICACIONS PER A L'ACTIVACIÓ I INSCRIPCIÓ A LA GJ  (Document de suport)

 

Registra't

Els dijous a les 10.30h, en una única sessió, en grup reduït i conduït per especialistes, t’acompanyem i informem per donar-te d’alta al programa i així assegurar-te que la inscripció es realitza correctament.

Cal portar el DNI/NIE vigent, el CV complert i detallat, el teu telèfon mòbil i disposar de correu electrònic. Cal inscriure's en aquest enllaç.

 

Tu tries com fer-ho, nosaltres t’ho volem fer més fàcil!

Comentaris
Me gustaría inscribirme en la sesión grupal de garantia juvenil. Gracias
Sara Ezquerro
05/01/2017
4A7TQDBD
Muhammad Zain abid
18/01/2017
4A7TQDBD66
Muhammad Zain Abid
18/01/2017
4A7TQDBD
Muhammad Zain abid
03/04/2017

Escriu el teu comentari:

=