GARANTIA JUVENIL: "Tardes amb Garantia" i "Registra't"

Des del desembre del 2016, l’Oficina Jove de Calàbria i altres PIJ de la ciutat t’oferim sessions grupals d’inscripció al programa europeu de la Garantia Juvenil (GJ). A més, cada dilluns i dimecres a l'OJ Calàbria podem facilitar-te el codi d'activació a la GJ per a que puguis sol·licitar-la.

Necessites el codi d'activació per fer la sol·licitud a la Garantia Juvenil? Et recordem els requisits i t'expliquem les dues opcions que t'oferim a la nostre Oficina Jove:

 

Tardes amb Garantia

Si no disposes de DNI electrònic o altre certificat digital per fer la sol·licitud a la GJ, els dilluns i dimecres de 15.00 a 18.00 h, a l’OJ Calàbria et facilitem el teu codi d’activació. Només has de venir amb el teu DNI/NIE vigent, disposar de telèfon mòbil i correu electrònic per a que puguis realitzar la inscripció.

Per a grups nombrosos, cal contactar prèviament amb nosaltres.

INDICACIONS PER A L'ACTIVACIÓ I INSCRIPCIÓ A LA GJ  (Document de suport)

 

Registra't

En una única sessió, en grup reduït i conduït per especialistes, t’acompanyem i informem per donar-te d’alta al programa i així assegurar-te que la inscripció es realitza correctament.

Cal portar el DNI/NIE vigent, el CV complert i detallat, el teu telèfon mòbil i disposar de correu electrònic. Cal inscriure's en aquest enllaç.

 

Tu tries com fer-ho, nosaltres t’ho volem fer més fàcil!

Comentaris
Me gustaría inscribirme en la sesión grupal de garantia juvenil. Gracias
Sara Ezquerro
05/01/2017
4A7TQDBD
Muhammad Zain abid
18/01/2017
4A7TQDBD66
Muhammad Zain Abid
18/01/2017
4A7TQDBD
Muhammad Zain abid
03/04/2017

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Aina Dorda, Abismar-se

Exposició, Inauguració dissabte 24 de març a les 19.30 h

Nous horaris

Els nostres nous horaris són pels matis de dimarts a divendres de 9.30 a 14h i per les tardes -de forma provisional- els dilluns i els dimecres de 15 ...

Equipaments juvenils amb clau de gènere

El projecte “Equipaments Juvenils en Clau de Gènere” que es lidera des de l’Ajuntament de Mataró, ha estat triat per incorporar-se a la Plataforma ...