Garantia Juvenil de la Conca realitzarà una xerrada sobre l’auto ocupació als joves de la Comarca

La xerrada motivarà als joves envers l’auto ocupació com una alternativa de qualitat.

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà realitzarà una xerrada el proper 27 d'abril de 2018 sobre auto ocupació. Aquesta xerrada que s’impulsa des del programa de Garantia Juvenil està pensada per joves que necessiten ajuda a l’hora de dissenyar el seu itinerari d’inserció laboral i desenvolupament professional.

Les tècniques innovadores són les que obren les portes cap al futur i des de garantia juvenil creiem que s’ha de destacar per despuntar dins el món laboral.

La xerrada va dirigida als joves de la Conca, serà presencial, tindrà una durada d’1 hora i combinarà exposicions teòriques magistrals per part de la persona dinamitzadora amb la participació activa de les persones assistents.

Els continguts que es treballaran aniran relacionats amb el treball per compte propi vs el treball per compte d’altri, motivacions i barreres per a emprendre, anàlisi específic del col·lectiu de joves, fal·làcies sobre l’auto ocupació, presentació i anàlisi d’experiències d’èxit i passos i recursos per a emprendre.

Aquesta sessió tracta de donar resposta a una demanda dels joves de la comarca que sol·liciten rebre de primera mà un assessorament per a emprendre.

Aquest enllaç permet inscriure's a la formació:

https://goo.gl/forms/c4Aqbn6rYz24IpP22

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

EL MIRALL DEL SISMÒGRAF 2019

Et ve de gust ballar, moure’t o assajar una coreografia al davant d’un mirall?

Cursos intensius d'estiu 2019 - Tres Roques Estiu

El programa Tres Roques Estiu obre el període d'inscripcions el proper 6 de maig. Aprofita l'estiu per formar-te!

Programació Xarxa d'Espais Joves - Tercer Trimestre

La Xarxa d'Espais Joves de Mataró engega la programació del tercer trimestre!

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!