Garantia Juvenil de la Conca realitzarà una xerrada sobre l’auto ocupació als joves de la Comarca

La xerrada motivarà als joves envers l’auto ocupació com una alternativa de qualitat.

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà realitzarà una xerrada el proper 27 d'abril de 2018 sobre auto ocupació. Aquesta xerrada que s’impulsa des del programa de Garantia Juvenil està pensada per joves que necessiten ajuda a l’hora de dissenyar el seu itinerari d’inserció laboral i desenvolupament professional.

Les tècniques innovadores són les que obren les portes cap al futur i des de garantia juvenil creiem que s’ha de destacar per despuntar dins el món laboral.

La xerrada va dirigida als joves de la Conca, serà presencial, tindrà una durada d’1 hora i combinarà exposicions teòriques magistrals per part de la persona dinamitzadora amb la participació activa de les persones assistents.

Els continguts que es treballaran aniran relacionats amb el treball per compte propi vs el treball per compte d’altri, motivacions i barreres per a emprendre, anàlisi específic del col·lectiu de joves, fal·làcies sobre l’auto ocupació, presentació i anàlisi d’experiències d’èxit i passos i recursos per a emprendre.

Aquesta sessió tracta de donar resposta a una demanda dels joves de la comarca que sol·liciten rebre de primera mà un assessorament per a emprendre.

Aquest enllaç permet inscriure's a la formació:

https://goo.gl/forms/c4Aqbn6rYz24IpP22

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Taller Valora't per a trobar la millor feina !

Tindrà lloc el dimecres 19 de desembre, de 10 a 12 hores, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Les places són limitades!

Quasi 200 persones a les conferències de la Marató de TV3

Els pobles on s’ha realitzat són: Barberà de la Conca, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Rocafort de Queralt, ...

Solivella portarà un escape room per Nadal

L’Ajuntament de Solivella en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitzarà un escape room per a joves en el marc del programa ...

Horaris de Nadal 2018

En aquestes dates tan assenyalades, l'equip de l'Oficina Jove de Calàbria us atendrem en el següent horari...