Garantia Juvenil de la Conca realitzarà una xerrada sobre l’auto ocupació als joves de la Comarca

La xerrada motivarà als joves envers l’auto ocupació com una alternativa de qualitat.

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà realitzarà una xerrada el proper 27 d'abril de 2018 sobre auto ocupació. Aquesta xerrada que s’impulsa des del programa de Garantia Juvenil està pensada per joves que necessiten ajuda a l’hora de dissenyar el seu itinerari d’inserció laboral i desenvolupament professional.

Les tècniques innovadores són les que obren les portes cap al futur i des de garantia juvenil creiem que s’ha de destacar per despuntar dins el món laboral.

La xerrada va dirigida als joves de la Conca, serà presencial, tindrà una durada d’1 hora i combinarà exposicions teòriques magistrals per part de la persona dinamitzadora amb la participació activa de les persones assistents.

Els continguts que es treballaran aniran relacionats amb el treball per compte propi vs el treball per compte d’altri, motivacions i barreres per a emprendre, anàlisi específic del col·lectiu de joves, fal·làcies sobre l’auto ocupació, presentació i anàlisi d’experiències d’èxit i passos i recursos per a emprendre.

Aquesta sessió tracta de donar resposta a una demanda dels joves de la comarca que sol·liciten rebre de primera mà un assessorament per a emprendre.

Aquest enllaç permet inscriure's a la formació:

https://goo.gl/forms/c4Aqbn6rYz24IpP22

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 14 Setembre 2018

Consells i recomanacions sobre com realitzar una bona recerca de feina. Servei de treball Oficina Jove del Baix Camp

Bones!!! Com ja sabeu des del Servei de treball us podem donar un cop de mà en tot el que estigui relacionat amb la cerca activa de feina; des de com ...

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 14 Setembre 2018

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 14 Setembre 2018

Càsting de la campanya 2019 del Carnet Jove

Vols protagonitzar la campanya publicitària 2019 del Carnet Jove? Si n’ets titular, pots inscriure’t fins al 25 de setembre.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 14 Setembre 2018

Èxit de participació a les activitats d’educació en el lleure d’aquest estiu al Montsià

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Montsià ha registrat aquest estiu un total de 25 visites de comprovació d’activitats d’educació ...

OFICINA JOVE GARRAF 13 Setembre 2018

Xerrada informativa sobre els ajuts de Garantia Juvenil per a persones joves emprenedores

Data xerrada: divendres 21 de setembre de 2018 a les 11 h. Termini per presentar la sol·licitud de l'ajuda: del 20 de juliol al 15 d'octubre de 2018