Èxit absolut de la primera jornada “Speed Dating Laboral” a la Segarra.

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 2019 Setembre 27
Més de 20 empreses de la comarca han fet entrevistes ràpides a persones que busquen feina. Concretament, a una vuitantena de participants que han assistit a la Jornada “Connectem la Segarra”

Sota el nom “Connectem la Segarra” la Xarxa d’Inserció Laboral de la comarca ha projectat aquest matí a Cervera una jornada per a persones que estan a l’atur i busquen feina. La jornada consistia en el fet que aquestes persones poguessin ser entrevistades per empreses de la Segarra. L’acollida ha estat excel·lent, més de 80 persones han assistit amb el currículum per tal que una vintena d’empreses les poguessin entrevistar dins el format “Speed Dating Laboral” entrevistes ràpides.

Durant la primera part de la jornada les empreses participants han pogut exposar les seves metodologies a l’hora de buscar feina i també han explicat quins perfils buscaven per així al moment de les entrevistes les persones participants podien escollir a quines entrevistes volien accedir.

Els perfils de les persones assistents majoritàriament eren persones majors de 40 anys amb atur de llarga durada i gairebé la meitat de Cervera. A més, algunes de les persones participants ja estan vinculades en programes actius d’inserció laboral que treballa l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, com per exemple, l’Ubicat, l’Enfeinat, Treball i Formació, entre altres.

Les empreses participants han estat Grup Alba, UTE Mercè Fontanilles-Resilis, L’Auró Natura, Laser Marí, Precon, FAE, Corporació Alimentària bonÀrea, bonÀrea Fundació, Dreamland Pur. Manteniments Jordi Bosch, Transports Pedrós-Vila, Celler de Guissona, Xocolat Box, Pìnsos Yak, Iberspa, La Cosa Nostra i com a Emprenedoria: Programa LEADER i ASPID.

La jornada ha estat inaugurada pel President del Consell Comarcal, Francesc Lluch, on ha destacat que el Consell Comarcal treballa amb aquests formats de jornada amb la finalitat de facilitar la inserció laboral de les persones aturades a la comarca. El President ha compartit taula amb el Paer en Cap a Cervera, Ramon Augé, amb la responsable de Nous Projectes d’Ocupació i Innovació Social (SOC), Marta Cañellas  i amb el Cap dels serveis Territorials del SOC a Lleida, Joan Santacana. Santacana a més, com a conseller comarcal, ha insistit amb la voluntat de treballar per una concertació territorial a la comarca que fomenti perfils d’ocupació adaptats a les necessitats reals del territori. Ha explicat que la manera de fer-ho és a través dels Ajuntaments. Ha remarcat que la Segarra és una comarca rural i, com a tal, la seva realitat fa que condicioni també l’ocupació laboral.

 

En el transcurs de la jornada també s’ha comptat amb la ponència de la Community Manager, Ester Barqué, que des de la seva trajectòria personal ha explicat com cercar feina a través de les xarxes socials. 

 

És la primera jornada d’aquest tipus que es fa a la comarca i s’ha organitzat des de la Xarxa d’Inserció Laboral com a eina de participació que promociona l’ocupació arreu de la comarca i fomenta diferent tipus de polítiques, programes i accions perquè els habitants de la Segarra trobin feina. A la XIL el Consell Comarcal hi participa activament des de diferents departaments com l’Oficina Jove i Promoció Econòmica. I la resta de membres de la Xarxa són; Paeria de Cervera, Àspid, Associació Alba, Autoocupació Incorpora de la Caixa, Fundació Xavier Paules i Emaús Rural.

L’acollida i la participació ha estat excel·lent i des de la Xarxa es pretén continuar treballant en jornades d’aquest tipus que afavoreixen de manera directa a les empreses que necessiten personal i, a les persones en recerca de feina. 

 

                                              

Fotografies de la Jornada a la Sala Francesc Buireu i al Centre Cívic de Cervera.

Pots seguir-nos també a les xarxes @ccsegarra

 

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

Tel. 676491230

premsa@ccsegarra.cat comunicacio@ccsegarra.cat

Passeig de Jaume Balmes, 3 · 25200 CERVERA

Tel. 973 531 300

Comentaris
Hi I regularly order from your shop, But I have a question, i see a lot of items in this store http://item.pictures/windsurf that you also sell in your shop. But there items are 33% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, I hope you can answer my question. Sincerely "Sent from my iPhone"
Denise Cavanaugh
28/09/2019
Hi I am an SEO freelancer and I help businesses to rank their websites on Google. I came across https://oficinajove.cat/ca/noticies/exit-absolut-de-la-primera-jornada-speed-dating-laboral-a-la-segarra when I was doing some work for one of my clients and thought that I could also help you to rank https://oficinajove.cat/ca/noticies/exit-absolut-de-la-primera-jornada-speed-dating-laboral-a-la-segarra because this is the type of work that I am already doing. It would be great if we could talk. You can view my freelance services and talk to me on https://www.sweatyquid.com/Merike I look forward to helping you with your business!
Morris
30/09/2019
Hi I used to work for a reputable SEO agency, but since I have had another little one in my family, I have decided to freelance. I specialise in all aspects of SEO work: on-page and off-page. I can help your website to rank much higher on Google, increase your site traffic and your online presence and branding. I have worked with over 50 large and established household brands over the past 5 years: I have learnt a lot of "copy and paste" strategies that work real wonder in the online world. I am not going to inundate you with the specifics and welcome you to check out my digital marketing services on Sweaty Quid - freelance site of my choice that provides me with more stability and security as a freelancer than freelance sites: https://www.sweatyquid.com/wrappedinseo I look forward to taking https://oficinajove.cat/es/noticies/exit-absolut-de-la-primera-jornada-speed-dating-laboral-a-la-segarra to an entirely new level! Best
Marina Barringer
30/09/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...

TALLER DE MÀRQUETING DIGITAL

Tens alguna idea de negoci o t'agradaria formar-te en comunicació i màrqueting digital?

Tallers 25N: Autodefensa feminista / Feminisme per a homes en re-construcció

Dia internacional per a l eliminació de la violència masclista Divendres 22 de novembre, 18 a 21h La Seu d'Urgell

Tallers Moneo - Educació familiar durant l'adolescència

El Pla de Sant Tirs 18 i 25 de novembre, de 19 a 20.30h Adreçat s a famílies amb fills i filles adolescents