Ethikos 3.0

Cerca de Feina

Des de l'empresa Ethikos 3.0 (consultora de gestió de persones ubicada al Masnou), han preparat una sessió gratuïta de dues hores destinada a joves que estiguin buscant feina. 
Es tracta d'un taller que es realitzarà el dia 29 de maig a l'auditori de la casa del Marquès (El Masnou) de 10 a 12 h. L'objectiu d'aquest taller serà treballar els valors que els i les joves tenen, tot això orientat a la cerca de feina, ja que des de Ethikos entenen que els ajudarà a trobar un lloc de treball que tingui sentit per ells/es. 

Per reservar plaça s'ha d'enviar un correu a aquesta direcció: sandra.jurado@ethikos.es amb el vostre nom i cognoms o bé a través de eventbrite http://http://bit.ly/dalevozatusvalores, ja que l'aforament és limitat. 

 

 

 

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

CONCURS D'INSTAGRAM ESTIU JOVE 2018

Aquest estiu comparteix les teves fotografies divertides, artístiques o originals participant al concurs d'Instagram estiu jove 2018. Guanya dues entrades ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 20 Juliol 2018

Certamen Art Jove de Poesia Salvador Iborra

Convocat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) i de l’Institut ...