Ethikos 3.0

Cerca de Feina

Des de l'empresa Ethikos 3.0 (consultora de gestió de persones ubicada al Masnou), han preparat una sessió gratuïta de dues hores destinada a joves que estiguin buscant feina. 
Es tracta d'un taller que es realitzarà el dia 29 de maig a l'auditori de la casa del Marquès (El Masnou) de 10 a 12 h. L'objectiu d'aquest taller serà treballar els valors que els i les joves tenen, tot això orientat a la cerca de feina, ja que des de Ethikos entenen que els ajudarà a trobar un lloc de treball que tingui sentit per ells/es. 

Per reservar plaça s'ha d'enviar un correu a aquesta direcció: sandra.jurado@ethikos.es amb el vostre nom i cognoms o bé a través de eventbrite http://http://bit.ly/dalevozatusvalores, ja que l'aforament és limitat. 

 

 

 

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

L'OFICINA JOVE FA 10 ANYS!

Els actes de celebració tindran lloc del 19 al 23 de novembre, a la Seu d’Urgell, amb art efímer al carrer, exposició de cartells, tallers pràctics ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 16 Novembre 2018

Maresmusic

Concurs de música Jove del Maresme

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 3ª JORNADA DE JOC I EDUCACIÓ DEL PIRINEU

El passat 10 de novembre se celebrà la 3ª "Jornada de Joc i Educació del Pirineu" a l’escola la Salle de la Seu d’Urgell.