Espai Jove de Cerdanyola

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Març 12
Un concert obert a tota la ciutadania ha amenitzat l’acte inaugural

L’Espai Jove de Cerdanyola es va inaugurar el dia 9 de març, amb una visita a les noves instal·lacions; els parlaments d’autoritats, de membres d’entitats vinculades al barri i de dues persones joves usuàries de la Xarxa d’Espais Joves de Mataró. Un concert del grup Oscar Torres & Band va tancar l’acte que comptava amb la participació de molts ciutadans, els quals van poder conèixer les instal·lacions.

El nou equipament, de 502 m², té entrada des del passeig de Ramon Berenguer III, fa cantonada amb el carrer del Rosselló, on té una sortida d’emergència. A més, l’espai compta amb un pati exterior que dona cap a la plaça de l’Onze de Setembre.

En el torn dels parlaments, en Ahmed Belghazi i l’Aya Isbai El Karkri han parlat en representació dels joves usuaris de l’Espai Jove Cerdanyola i han explicat les seves experiències i aprenentatges en aquest equipament municipal.

L’activitat habitual en l’Espai Jove Cerdanyola comença dissabte dia, 10 de març, i funcionarà en el mateix horari que els altres tres Espais Joves de la ciutat. Els Espais Joves tenen un horari d’atenció de 20 h setmanals: de 16.30 h a 20.30 h, de dimarts a dissabte (a excepció de l’Espai Jove La Llàntia que el dissabte fa el servei en horari de matí, de 9.30 h a 13.30 h).

El projecte del nou Espai Jove Cerdanyola es desenvolupa en el marc del Pla de Mandat 2016-2019, que entre els seus compromisos contempla l’ampliació dels recursos de les polítiques de joventut.

Si voleu més informació podeu trobar-la a les següents pàgines:http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/noticia/2018/03/13966_previa_inauguracio_espai_jove_cerdanyola.html i

http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/noticia/2018/03/13974_post_espai_jove_cerdanyola.html

Podeu veure el vídeo de l'espai jove de cerdanyola, amb els i les joves explicant la seva experiència al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=6PwhkuRir2Q&feature=youtu.be

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Horari d'Estiu de Ideal - OJG

Recorda que l'horari de l'Ideal-OJG a l'estiu canvia!

Estiu 2018. Horaris específics de la Garantia Juvenil

Necessites el codi per sol·licitar la Garantia Juvenil.? Si és així, pots venir a les "Tardes amb Garantia", els dimarts i dijous, des del 26 de juny, ...

Hora del Conte: Cua de sirena

Dimecres 27 de juny / 17.30h / Biblioteca Sant Agustí

Jornada de recursos al territori per fer front a la violència masclista

Dimecres 27 de juny / 19 h / Biblioteca Sant Agusti