Espai Jove de Cerdanyola

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Març 12
Un concert obert a tota la ciutadania ha amenitzat l’acte inaugural

L’Espai Jove de Cerdanyola es va inaugurar el dia 9 de març, amb una visita a les noves instal·lacions; els parlaments d’autoritats, de membres d’entitats vinculades al barri i de dues persones joves usuàries de la Xarxa d’Espais Joves de Mataró. Un concert del grup Oscar Torres & Band va tancar l’acte que comptava amb la participació de molts ciutadans, els quals van poder conèixer les instal·lacions.

El nou equipament, de 502 m², té entrada des del passeig de Ramon Berenguer III, fa cantonada amb el carrer del Rosselló, on té una sortida d’emergència. A més, l’espai compta amb un pati exterior que dona cap a la plaça de l’Onze de Setembre.

En el torn dels parlaments, en Ahmed Belghazi i l’Aya Isbai El Karkri han parlat en representació dels joves usuaris de l’Espai Jove Cerdanyola i han explicat les seves experiències i aprenentatges en aquest equipament municipal.

L’activitat habitual en l’Espai Jove Cerdanyola comença dissabte dia, 10 de març, i funcionarà en el mateix horari que els altres tres Espais Joves de la ciutat. Els Espais Joves tenen un horari d’atenció de 20 h setmanals: de 16.30 h a 20.30 h, de dimarts a dissabte (a excepció de l’Espai Jove La Llàntia que el dissabte fa el servei en horari de matí, de 9.30 h a 13.30 h).

El projecte del nou Espai Jove Cerdanyola es desenvolupa en el marc del Pla de Mandat 2016-2019, que entre els seus compromisos contempla l’ampliació dels recursos de les polítiques de joventut.

Si voleu més informació podeu trobar-la a les següents pàgines:http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/noticia/2018/03/13966_previa_inauguracio_espai_jove_cerdanyola.html i

http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/noticia/2018/03/13974_post_espai_jove_cerdanyola.html

Podeu veure el vídeo de l'espai jove de cerdanyola, amb els i les joves explicant la seva experiència al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=6PwhkuRir2Q&feature=youtu.be

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.