Es realitzen un total de 418 contactes en el Workshop Ocupacional del divendres 27/11

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 2015 Desembre 01
El WorkShop Ocupacional que es va celebrar el passat divendres al CETAP s'hi van realitzar un total de 418 contactes entre les 110 persones demandants de feina i la dotzena d'empreses, tant del territori com d'Andorra, que es van donar cita en aquesta trobada.

Hi van participar un total de 110 persones de la Seu i comarca demandants d'ocupació, i una quarantena més que no estaven inscrites però que van poder deixar el seu currículum, i un total de 12 empreses que cerquen treballadors, de les quals quatre pertanyen al territori (Taurus Group, Hostelco, l'Estació d'Esquí Nòrdic de Sant Joan de l'Erm i Cerdanya Resort), mentre que les altres vuit són andorranes (VallNord, Pyrénées, Establiments Vidal, Viladomat, Júlia Perfumeries, Gamma Management, Caldea Inuu i Cerqueda Internacional de Serveis).
La regidora de Promoció Econòmica i Treball Fronterer de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Mireia Font, va mostrar la seva satisfacció per “la gran acceptació i l'alta participació” en aquesta trobada entre persones que cerquen feina i empreses que busquen treballadors.

Aquest WorkShop Ocupacional va estar inaugurat per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, i pel cap de Servei d'Immigració del Govern d'Andorra, Jesús Guardiet.
Respecte al mercat laboral andorrà, l'alcalde urgellenc va recordar que l'any passat es va aconseguir que el Govern d'Andorra fes una quota específica i diferenciada pels fronterers. Al mateis temps ha desitjat que d'aquesta trobada en surtin “molt bons contactes que acabin desembocant en contractes laborals que, en definitiva, és el que volem tots”.

+info a www.laseu.cat

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 25 Febrer 2018

Tres Roques

Tallers i Cursos pel tercer trimestre

OFICINA JOVE DEL MARESME 23 Febrer 2018

Serra la Vella 1979-2018

Exposicions i concurs

OFICINA JOVE D'OSONA 23 Febrer 2018

Curs de Monitor d'Activitats de Dinamització en l'Àmbit Poliesportiu

Vols treballar en l'àmbit esportiu? Apunta't a aquest curs de Monitor d'Activitats de Dinamització en l'àmbit Poliesportiu i obtindràs la titulació ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 22 Febrer 2018

Apunta’t al concurs PUM!

Sensibilitzar els joves sobre el ciberassetjament escolar