El Piscineja fa xalar petits i grans a les piscines de Les Piles i Montblanc

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb els ajuntaments de Montblanc i Les Piles han organitzat el Piscineja, una jornada de lleure dedicada a les activitats d’aigua.
L’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb els ajuntaments de Montblanc i Les Piles han organitzat el Piscineja, una jornada de lleure dedicada a les activitats d’aigua. 

La jornada de Les Piles es va dur a terme el passat 1 d’agost al matí. A Montblanc es va dur a terme dilluns 7 d’agost a la tarda. 

Els assistents van participar a unes olimpíades aquàtiques amb gairebé 10 proves relacionades amb l’aigua i els jocs d’equip. Seguidament, la piscina va ser la protagonista amb cursa de flotadors gegants, la passarel•les d’aigua, jocs gegants, jocs submergibles, bombolles de sabó, pilotes i elements submergibles. 

Aquesta activitat que també s’ha realitzat a Pira, Rocafort de Queralt, l’Espluga de Francolí i Solivella està prevista que aquest mes d’agost es dugui a terme a Barberà de la Conca, Blancafort, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Vallclara, Vilanova de Prades, Vimbodí i Poblet i Vilaverd.  
  

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 06 Novembre 2017

Monogràfics a l'Espai Gatassa

El Centre Cívic Espai Gatassa ha programat dos monogràfics per aquest novembre, no te'ls perdis!

Treballa per a agències de viatge i turisme.

Si t’interessa el sector de la mobilitat internacional potser una bona manera per apropar-te i conèixer les oportunitats que ofereix és treballant ...

Convocatòries obertes a l'Ajuntament de Reus

L'Ajuntament de Reus ha obert dues borses de treball: 1. TÈCNIC/A EN PROJECTES INFORMÀTICS 2. TÈCNIC/A SUPERIOR IMPULSOR/A DE PARTICIPACIÓ I BON GOVERN. ...

OFICINA JOVE GARRAF 19 Octubre 2017

Convocatòria extraordinària dels Certificats d'anglès

Dels nivells intermedi, avançat i C1 de les EOI