El Faistiu'18 aposta per les activitats impulsades i proposades pel jovent espluguí

 

 

Després de mesos de treball l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, el PIJ Francolí i l’Associació Juvenil Auvënguen presenten el programa del Faistiu 2018 que tindrà lloc del 14 al 22 de juliol en diferents espais del municipi.

Les principals novetats d'aquest any són la incorporació al programa del joc batejat amb el nom "La pastanaga espluguina" una versió del popular joc de l'assassí, en què les persones participants hauran d'eliminar als seus contrincants tocant per l'esquena d'aquests amb una pastanaga. També tindrà lloc l'espectacular concurs d'apilament de caixes, es tracta d'anar apilant caixes, una damunt de l'altra, a veure qui en posa més sense que caiguin. 


Una altra novetat molt interessant consistirà en una exhibició d'un simulacre de rescat en accident de trànsit, un equip de bombers faran una simulació en temps real de neutralització de riscos i de rescat de les víctimes atrapades dins els vehicles. L'exhibició serà comentada pels mateixos bombers.


Aquest any també s'incorpora al programa un torneig de Clash Royale, un joc d'èxit juvenil i que ha revolucionat els telèfons mòbils.
I la tecnologia també farà una aportació a la setmana de la Joventut amb uns tallers de robòtica en què les persones que hi participaran hauran de resoldre diferents problemes de programació aprenent així a resoldre interessants reptes.


Les Nits al Francolí, a l'acollidor jardí dels francolins, tancaran cada jornada amb una oferta variada de música, jocs i gastronomia. Destacar el concert acústic amb The Bird Yellow, el projecte del  jove barceloní  Gerard Vidal Barrena que amb un bagatge musical potent presenta el seu disc debut i molt madur.


Al Faistiu també s'hi podran trobar moltes altres activitats interessants algunes d'elles per fomentar la pràctica de l'esport com el tennis taula, la caminada nocturna i una triatló popular.


La tradicional festa jove no hi faltarà, enguany el grup de versions Allioli donarà el tret d'inici a la setmana de la Joventut de l'Espluga de Francolí.
Durant tota la setmana Auvënguen posarà un punt d’informació itinerant que es trobarà al punt on es centralitzin les activitats. En aquest punt es podrà adquirir el programa del Faistiu, comprar les samarretes o fer les inscripcions.


Tota la informació de la setmana de la Joventut es trobarà a la web de l'associació Juvenil Auvënguen www.auvenguen.cat i a través de les seves xarxes socials.

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE GARRAF 13 Juliol 2018

Premis Recerca Jove per fomentar l'esperit científic del jovent (PRJ 2018)

Del 10 de juliol fins el 4 d'octubre de 2018

Butlletí Va de Joves de mes de Juny

Consulta totes les notícies més joves d'aquest mes.

OFICINA JOVE DEL MARESME 11 Juliol 2018

Campanya "Juntes renovem l'ideari garbitenc"

Fa dos anys l'equip de monitores i monitors de l'esplai Garbí va notar la necessitat de renovar l'ideari de l'esplai, i va acordar fer-ho de forma participativa ...