El Faistiu'18 aposta per les activitats impulsades i proposades pel jovent espluguí

 

 

Després de mesos de treball l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, el PIJ Francolí i l’Associació Juvenil Auvënguen presenten el programa del Faistiu 2018 que tindrà lloc del 14 al 22 de juliol en diferents espais del municipi.

Les principals novetats d'aquest any són la incorporació al programa del joc batejat amb el nom "La pastanaga espluguina" una versió del popular joc de l'assassí, en què les persones participants hauran d'eliminar als seus contrincants tocant per l'esquena d'aquests amb una pastanaga. També tindrà lloc l'espectacular concurs d'apilament de caixes, es tracta d'anar apilant caixes, una damunt de l'altra, a veure qui en posa més sense que caiguin. 


Una altra novetat molt interessant consistirà en una exhibició d'un simulacre de rescat en accident de trànsit, un equip de bombers faran una simulació en temps real de neutralització de riscos i de rescat de les víctimes atrapades dins els vehicles. L'exhibició serà comentada pels mateixos bombers.


Aquest any també s'incorpora al programa un torneig de Clash Royale, un joc d'èxit juvenil i que ha revolucionat els telèfons mòbils.
I la tecnologia també farà una aportació a la setmana de la Joventut amb uns tallers de robòtica en què les persones que hi participaran hauran de resoldre diferents problemes de programació aprenent així a resoldre interessants reptes.


Les Nits al Francolí, a l'acollidor jardí dels francolins, tancaran cada jornada amb una oferta variada de música, jocs i gastronomia. Destacar el concert acústic amb The Bird Yellow, el projecte del  jove barceloní  Gerard Vidal Barrena que amb un bagatge musical potent presenta el seu disc debut i molt madur.


Al Faistiu també s'hi podran trobar moltes altres activitats interessants algunes d'elles per fomentar la pràctica de l'esport com el tennis taula, la caminada nocturna i una triatló popular.


La tradicional festa jove no hi faltarà, enguany el grup de versions Allioli donarà el tret d'inici a la setmana de la Joventut de l'Espluga de Francolí.
Durant tota la setmana Auvënguen posarà un punt d’informació itinerant que es trobarà al punt on es centralitzin les activitats. En aquest punt es podrà adquirir el programa del Faistiu, comprar les samarretes o fer les inscripcions.


Tota la informació de la setmana de la Joventut es trobarà a la web de l'associació Juvenil Auvënguen www.auvenguen.cat i a través de les seves xarxes socials.

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

EN MARXA LA 3A ESQUIADA JOVE COMARCAL

Per tercer any consecutiu es durà a terme una esquiada jove a l'Estació de Boí Taüll

Nova convocatòria Acredita't; Condicionament físic i ioga / Dependència i teleassistència

El proper dimarts dia 26 de febrer i fins el 12 de març és el termini per fer la preinscripció a l'Acredita't en els perfils de Condicionament físic ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Febrer 2019

Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil Vilassar de Mar

Caps de setmana-semi intensiu setmana santa

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Febrer 2019

S'inicia el programa de Referents d'Ocupació Juvenil

L'Oficina Jove d'Osona va incorporar el passat mes de desembre dos Referents d'Ocupació Juvenil