El cartell de Carnestoltes "disfressa" el de Les Santes de l'any passat

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Febrer 07
Cesc Cruzate ha guanyat el concurs de cartells calcant la idea de Raül Roncero per a la festa major però disfressant o canviant alguns personatges.

Sí, a primera vista el cartell del Carnestoltes de Mataró 2018 és el mateix que el de Les Santes de l'any passat. Però l'autor no és pas Raúl Roncero, que signava el de la Festa Major, sinó el mataroní Cesc Cruzate. La seva aposta ha estat "disfressar" el cartell de Carnestoltes de cartell de Les Santes. Ha pres els personatges que  va crear Roncero en forma d'icones santeres i els ha disfressat o bé substituits. Tot plegat, amb el permís exprés de Roncero, que s'ha prestat a cedir la seva creació.


Segons recull l'Ajuntament en un comunicat, Cesc Cruzate va explicar durant la presentació de la seva obra que un cartell de Carnestoltes ha de tenir sentit de l'humor, ser un punt irreverent o crític i ser alegre. I que ha fet aquesta aposta per aprofitar que tothom reconeix el cartell i així fer  "un gest de complicitat simpàtic a tots els mataronins i mataronines". La proposta de Cruzate ha estat el guanyador de El guanyador del 4t Concurs de Cartells de Carnestoltes de Mataró. Del 29 de gener al 26 de febrer, a la sala d’actes de la Biblioteca Pompeu Fabra, hi haurà exposats els cartells participants en el 4t concurs de Cartells de Carnestoltes de Mataró.

Per a més informació: http://www.capgros.com/cultura/fires-i-festes/el-cartell-de-carnestoltes-disfressa-el-de-les-santes-de-l-any-passat_713043_102.html

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=