El @carnetjove_cat busca protagonistes i figurants pel seu nou espot. T'hi apuntes? Tens fins al 30/9!

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 2016 Setembre 26
Es cerquen joves per protagonitzar la campanya publicitària 2017 del Carnet Jove. Apunta't al càsting del nou espot!

T’interessa fer unes primeres passes en el món de la interpretació? Tant si vols començar, com si ja tens experiència... Si no et talles un pèl davant de les càmeres, apunta-t'hi!

Qui s’hi pot apuntar?
Tots els i les joves de Catalunya entre 12 i 31 anys que siguin titulars del Carnet Jove i estiguin registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove. Si ets menor de 18 anys caldrà l’autorització del pare, la mare o del tutor legal.

Hi ha moltes places?
Es necessiten 30 joves per protagonitzar els papers de protagonistes i figurants de l'espot. A més, si et seleccionen podràs guanyar uns calerons. Els protagonistes rebran 400 euros per cada dia de rodatge i els figurants 100. (Per cert, el rodatge té una durada de 3 dies i cada seleccionat haurà d’assistir al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en què sigui convocat).

Termini d’inscripcions
Des del dimarts 6 de setembre fins al divendres 30 de setembre. Afanya’t!

El càsting
Si t’has inscrit, el 6 i el 7 d'octubre, l’organització contactarà amb tu per coordinar les hores de càsting. Es tindrà en compte el dia i hora escollits, però l'horari definitiu serà el que et confirmin per correu electrònic.

El càsting es farà els dies 17, 18 i 19 d'octubre (dilluns, dimarts i dimecres), de les 10 a les 7 de la tarda, a la seu de l'Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona), però es podran ampliar aquestes dates en funció del número de joves titulars inscrits per fer les proves del càsting.

El rodatge
Els dies de rodatge són el 15, 16 i 17 de novembre, així que t'has d'assegurar de poder-hi assistir abans de fer la inscripció.

Més informació

 

 

Comentaris
yA1OZr <a href="http://ewgtgariougg.com/">ewgtgariougg</a>, [url=http://oqsxwbrchvqg.com/]oqsxwbrchvqg[/url], [link=http://ztoyaezvwxfw.com/]ztoyaezvwxfw[/link], http://hraeyeaasico.com/
iiwubkhh
17/11/2016
UgiymS <a href="http://omokikjcdyfc.com/">omokikjcdyfc</a>, [url=http://jgltneiriusv.com/]jgltneiriusv[/url], [link=http://vdspqvjocync.com/]vdspqvjocync[/link], http://gaoolcnbpfjm.com/
sxkqdio
06/12/2016
hlVFwi <a href="http://xanqhrnqivan.com/">xanqhrnqivan</a>, [url=http://liwplkhucfue.com/]liwplkhucfue[/url], [link=http://iplxdqnvoyay.com/]iplxdqnvoyay[/link], http://ufpgafvnrrsr.com/
kjzgminckkc
19/01/2017

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...

TALLER DE MÀRQUETING DIGITAL

Tens alguna idea de negoci o t'agradaria formar-te en comunicació i màrqueting digital?

Tallers 25N: Autodefensa feminista / Feminisme per a homes en re-construcció

Dia internacional per a l eliminació de la violència masclista Divendres 22 de novembre, 18 a 21h La Seu d'Urgell

Tallers Moneo - Educació familiar durant l'adolescència

El Pla de Sant Tirs 18 i 25 de novembre, de 19 a 20.30h Adreçat s a famílies amb fills i filles adolescents