Convocatòries ART JOVE per a la realització de projectes en el marc de Sala d'Art Jove de la Generalitat de Catalunya durant l'any 2017.

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 2016 Desembre 22
Els Premis Art Jove per a la producció de projectes té per objectiu facilitar el desenvolupament de projectes de creació en arts visuals. Es plantegen cinc modalitats especialitzades: creació, investigació, edició, intervenció en relació amb la natura i el paisatge i intervenció en l’àmbit museístic i patrimonial. Algunes d’aquestes es desenvolupen amb la col·laboració d’altres institucions del context català, com són MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona, el Centre d’Art La Panera,Lo Pati Centre d’Art de Terres de l’Ebre, i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.
 
Més informació a www.saladartjove.cat
 
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!