CONTRACTES DE PRÀCTIQUES REMUNERADES

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 2016 Setembre 28
Per a joves inscrits a la Garantia Juvenil amb un cicle formatiu de Grau Mitja o de Grau Superior o un Grau Universitari, que actualment no estan estudiant

El Consell Comarcal i l'Ajuntament de la Seu opten a un programa per contractar en pràctiques 10 joves titulats

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han sol·licitat una subvenció al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de  la Generalitat per tal d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

L’objecte de la convocatòria és la contractació laboral de deu joves per dur a terme tasques de diferents tipologies a ambdues administracions, a través de contractes de pràctiques remunerades durant sis mesos a jornada completa. Tant l’Ajuntament de la Seu d’Urgell com el Consell Comarcal, les dues úniques administracions de la comarca que s’hi podien presentar, estan a l’espera de la resolució d’aquesta convocatòria, però totes les persones interessades que reuneixen els requisits poden dirigir-se a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Quan s’hagi rebut la resolució per part del Departament, que es preveu per abans del 15 de novembre, ambdues administracions iniciaran els processos de selecció. Els destinataris hauran de complir quatre requisits: ser menors de 30 anys; beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil; estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats a les oficines de Treball; i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o bé un certificat de professionalitat.

El conseller comarcal de Joventut, Ricard Pérez, destaca que “amb aquesta iniciativa volem donar continuïtat a altres programes que hem engegat des de la comarca, per tal de donar oportunitats als joves perquè la primera experiència professional puguin realitzar-la a l’Alt Urgell”.

Per la seva part, la regidora de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, assegura que “és un programa nou amb la qual es pretén continuar donant resposta a una de les prioritats de l'Oficina Jove; donar oportunitats als joves del territori d’endinsar-se al món laboral”.

Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell a través del telèfon 973 355 608, per whatsapp al 607 866 902 o bé presencialment de dilluns a divendres de 10 a 14.30 hores, a més dels dimecres de 16.30 a 19 hores.

font: laseu.cat

Comentaris
5UtnZO wonderful points altogether, you just gained a new reader. What would you recommend in regards to your post that you made some days ago? Any positive?
escada perfume
06/12/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Febrer 2019

Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil Vilassar de Mar

Caps de setmana-semi intensiu setmana santa

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Febrer 2019

S'inicia el programa de Referents d'Ocupació Juvenil

L'Oficina Jove d'Osona va incorporar el passat mes de desembre dos Referents d'Ocupació Juvenil

OFICINA JOVE DEL BAGES 13 Febrer 2019

Xerrada: Internet segura

Com podem navegar per la xarxa de forma segura?... Vine a informar-te!

Caminada popular "A l'Alt Camp caminem per la igualtat"

El pròxim 10 de març el Consell Comarcal de l'Alt Camp organitza una caminada popular en motiu del Dia Internacional de les Dones