Contractació en pràctiques de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2017 Juliol 25
Les administracions locals i entitats sense ànim de lucre tenen fins al 15 de setembre per presentar les subvencions per contractar joves beneficiaris de GJ i amb formació. Preparat!

Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil


 En el marc d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, ha sortit publicada al DOGC la Resolució TSF/1779/2017, de 13 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions a administracions locals i a entitats sense ànim de lucre per contractar, en la modalitat de contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa, a joves beneficiaris de la Garantia Juvenil. 

 


Entitats beneficiàries

  • Ajuntaments de Catalunya.
  • Consells Comarcals de Catalunya.
  • Entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb centre de treball a Catalunya

Persones destinatàries

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de :

  • Ser beneficiàries de la Garantia Juvenil. Per apuntar-te al programa adreça’t al Consell Comarcal del Montsià o a l’Oficina Jove del Montsià. 
  • Estar inscrites com a DONO al SOC.
  • Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional. 
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.
  • No haver participat al Programa a la Convocatòria de l’exercici 2016.

Data límit de presentació de sol·licituds 

Les administracions locals i/o les entitats sense ànim de lucre poden presentar les sol·licituds fins al dia 15 de setembre de 2017.

 


Inici i fi de les accions

Els terminis màxims per iniciar i finalitzar les contractacions són el 30 de novembre de 2017 i el 30 de maig de 2018, ambdós inclosos. 


Per més informació en relació a la convocatòria: http://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Contractacio_practiques_GJ_2017 

Comentaris
This web site is mostly a stroll-by for all of the data you wished about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll undoubtedly uncover it. http://hellowh983mm.com
Timothyjerb
07/02/2018
guest test post [url=http://temresults2018.com/]bbcode[/url] <a href="http://temresults2018.com/">html</a> http://temresults2018.com/ simple
GuestHoopy
27/04/2018
guest test post [url=http://temresults2018.com/]bbcode[/url] <a href="http://temresults2018.com/">html</a> http://temresults2018.com/ simple
GuestHoopy
28/04/2018

Escriu el teu comentari:

=