CONSULTA EL TOT A LA WEB DE L'OFICINA JOVE

TAULER D’OFERTES DE TREBALL

Us podeu descarregar el TOT Adobe Acrobat Reader aquí.

El TOT consisteix en un recull d’ofertes de treball de la comarca i rodalies extretes de diferents fonts. El Consell Comarcal de la Segarra no es fa responsable del contingut dels anuncis publicats en el Tauler, ni garanteix, ni es responsabilitza de la veracitat, exactitud o validesa dels anuncis publicats.

Les relacions laborals o acords que s’estableixin entre l’Usuari i Tercers, mitjançant els anuncis publicitaris, són única i exclusivament responsabilitat de l’Usuari i els Tercers.

D’acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que es sol·liciten en aquest formulari seran incorporades en un fitxer automatitzat. L’ús de les vostres dades personals tindrà caràcter confidencial i s’utilitzaran per a gestionar el servei sol·licitat i/o fer-vos arribar informació sobre activitats i serveis que us puguin ser d’interès. La persona interessada, pel que fa a les dades personals que figuren en aquest formulari, autoritza expressament al Consell Comarcal de la Segarra a utilitzar-les per aquesta finalitat. En cas de no donar el vostre consentiment, o per exercir el vostre dret d’accés, rectificació o cancel·lació, us preguem que us poseu en contacte amb el Consell Comarcal de la Segarra..

D’acord amb la llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t’informem que pots revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per la recepció de missatges, enviant un correu a joventut@ccsegarra.cat indicant a l’assumpte del missatge BAIXA.

                                    

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2019

Oberta la matrícula per a cursar l'accés a un CFGS a distància

Des de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) ofereixen la possibilitat de preparar-te la prova d'accés i de realitzar el curs d'accés a un Grau Superior ...

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!