Comess group generarà 750 llocs de treball amb obertures a tota espanya.

GLUP'S 2012 Febrer 27
Comess Group, propietari de cadenes de restauració, planeja invertir 18 milions d'euros.
Comess Group, propietari de cadenes de restauració, planeja invertir 18 milions d'euros aquest any en l'obertura de 60 establiments, que soposaran la creació de 750 llocs de treball, segons va informar el grup empresarial, que preveu elevar la seva facturació entre un 3 i 4%, fins uns 200 milions d'euros.

El grup té previst incorporar 45 locals a Espanya i 15 a l'estranger. A l'exterior, consolidarà la seva presència als països on ja estigui present i entrarà a nous mercats, amb una forta proposta per Llatinoamèrica, on obrirà locals a Xile, Colòmbia, Perú, Mèxic i la Republica Dominicana.

Al 2011 el grup va obrir 41 establiments de les seves diferents marques, amb una inversió de 12,5 milions d'euros i amb la creació de 450 llocs de treball.

Comess Group té una xarxa de 300 locals de cinc marques diferents i està present en una desena de països, entre els que figuren Estats Units, Itàlia, Marroc i Moscou.

Aquells de vosaltres que tingueu un perfil relacionat amb la restauració, podeu enviar el vostre CV a la web Comess Group:

www.comessgroup.com/trabaja-con-nosotros/envianos-tu-cv/

Font: 16/02 - Portalparados.es
Comentaris
OSRi3Y <a href="http://sjqassgbjjfq.com/">sjqassgbjjfq</a>, [url=http://jgeyctxkaslb.com/]jgeyctxkaslb[/url], [link=http://kihifoexmufy.com/]kihifoexmufy[/link], http://nvqjnkprjmow.com/
iebewhsx
20/05/2017

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Taller d'autoconeixement

Les meves aptituds i habilitats coincideixen amb els meus interessos educatius o professionals? Descobreix-te!!!

Pla B...Gap Year.

Si el teu pla A t'ha fallat, què tal fer un Gap Year com a pla B? Gap Year, o any sabàtic per a nosaltres, no, no és "no fotre res" o "dedicar-te a ...

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem l'Ethan Barea, un jove guissonenc músic de 17 anys que actualment està estudiant el batxillerat artístic-escènic a l’Ondara de Tàrrega. ...

Butlletí "Va de joves" mes de juliol

Ja pots assabentar-te de les últimes notícies del mes de juliol.