Comença la Setemana Europea de la Joventut

Apropa't a l'I-PUNT al teu institut o passa per l'Ideal - OJG i informa't sobre els programes de mobilitat europea i participa en activitats i concursos.

De l'1 al 7 de maig es celebra la Setmana Europea de la Joventut durant la qual es realitzen diferents activitats arreu d'Europa. La seva finalitat és informar als joves sobre els diferents programes de mobilitat europea i ressaltar el valor afegit d'aquestes experiències així com la solidaritat, la inclusió, la democràcia i el d'una ciutadania jove i activa.

Per aquest motiu, del 2 al 14 de maig els joves trobareu a l' I-PUNT, el punt d'informació mòbil que recórrer els instituts de la comarca, i a l'Ideal - OJG informació sobre diversos programes europeus com intercanvis juvenils, Servei de Voluntariat europeu, Erasmus i informació general sobre com moure'ns per Europa.

Durant aquestes dues setmanes, si visiteu els punts d’informació, podreu participar en activitats i concursos. Veniu, participeu i informeu-vos!

Bona Setmana Europea de la Joventut!

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

EbreMusik i Penyes: Gestió del consum d’alcohol i prevenció de riscos associats

Aquest dissabte 26 d’agost es celebren conjuntament dues festes joves a la ciutat de Tortosa: l’EbreMusik i la presentació de les Penyes prèvia ...

OFICINA JOVE GARRAF 22 Agost 2017

Festa Major de Sitges 2017

Del 18 al 26 d'agost

Participa a l'enquesta de l'Observatori Noctambul@s de la Fundació Salut i Comunitat

Des de l'Oficina Jove del Priorat us animem a participar!!

OFICINA JOVE GARRAF 22 Agost 2017

Ateveu 2017, XI Mostra de Cançó d'autor dels Països Catalans

A Vilanova i la Geltrú, l'1 i el 2 de setembre

Els efectes de fumar marihuana no són innocus per a la salut.

Fumar marihuana tríplica el risc de mort per hipertensió, segons s’ha posat de manifest a partir d’un estudi realitzat pels investigadors de l’Escola ...