Comença el període de preinscripcó del prograla " l'estiu és teu".

GLUP'S 2012 Febrer 27
Programa adreçat a nois i noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu.
L'Agència Catalana de Joventut del Departament de Benestar Social i Família obrirà el dia 28 de febrer a les 12h del migdia el període de preinscripció del programa " L'Estiu és teu!" a trabés del web www.xanascat.cat i del telèfon d'atenció ciutadana 012.

El programa que enguany arriba a la seva divuitena edició, ofereix estades de feins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya ( Xanascat ). Les modalitats que es poden escollir per aquestes estades són: idiomes, música, esportives, multiesportives, combinat d'idiomes i multiesportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema i creatives.

El període de preinscripció és del 28 de febrer, a les 12h, fins a la mateixa hora del dia 20 de març.

Per més informació sobre el programa i el procés de preinscripció consulteu el web www.xanascat.cat

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Taller d'autoconeixement

Les meves aptituds i habilitats coincideixen amb els meus interessos educatius o professionals? Descobreix-te!!!

Pla B...Gap Year.

Si el teu pla A t'ha fallat, què tal fer un Gap Year com a pla B? Gap Year, o any sabàtic per a nosaltres, no, no és "no fotre res" o "dedicar-te a ...

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem l'Ethan Barea, un jove guissonenc músic de 17 anys que actualment està estudiant el batxillerat artístic-escènic a l’Ondara de Tàrrega. ...

Butlletí "Va de joves" mes de juliol

Ja pots assabentar-te de les últimes notícies del mes de juliol.