CINEMA I DEBAT SOBRE EL BULLYING

El proper divendres 29 d'abril a les 17:30h es projectarà la pel·lícula, "Después de Lucia" i posteriorment es farà un taula rodona per parlar sobre el Bullying.

El bullying és una forma específica de maltractament entre escolars, és a dir, es dóna entre iguals, i es caracteritza per quatre elements: no és un esdeveniment puntual sinó que hi ha reiteració, hi ha la intencionalitat d’algú o d’un grup d’anar contra un altre, la víctima està indefensa -faci el que faci no es pot defensar- i és un fenomen de grup. A més a més, fa uns anys ha aparegut també el fenòmen del Cyberassetjament, que respon a una mica les mateixes caracterísitiques, però amb l'afegit que el maltractament també es trallada a les xarxes socials.

Des de l'IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA en parlarem després de veure la pel·lícula "Después de Lucia":

Sinòpsis:

Després de perdre a la seva mare Lucía canvia de casa juntament amb el seu pare, que passa per una depressió després de la pèrdua de la seva dona. Van a viure a la capital de Mèxic (DF). Lucia, a l'escola nova comença a tenir problemes.  

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 09 Octubre 2019

Butlletí Va de joves del mes de setembre

Consluta les notícies més joves del teu territori.