Càsting de la campanya 2019 del Carnet Jove

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2018 Setembre 14
Vols protagonitzar la campanya publicitària 2019 del Carnet Jove? Si n’ets titular, pots inscriure’t fins al 25 de setembre.

.

 

càsting Carnet Jove 2018
 

Qui s’hi pot apuntar?
Tots els i les joves de Catalunya entre 12 i 31 anys que siguin titulars del Carnet Jove i estiguin registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove. Si ets menor de 18 anys caldrà l’autorització del pare, la mare o del tutor legal, i assistir al càsting acompanyat.

A quanta gent seleccionen?
Es necessiten 30 joves per protagonitzar els papers de protagonistes i de figurants de l’espot. Si et seleccionen et donaran d’alta a la Seguretat Social i rebràs una remuneració de 400€ (si fas un personatge principal) o de 100€ (si ets figurant) per jornada. Cada persona seleccionada assistirà al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en què sigui convocada.

Inscripcions
Tens des del dilluns 5 de setembre fins al dimarts 25 de setembre per inscriure’t. Els dies 27 i 28 de setembre de 2018, Carnet Jove es posarà en contacte per correu electrònic amb les persones inscrites per coordinar les hores d’assistència al càsting.

Dies i lloc del càsting
El càsting es farà els dies 8, 9 i 10 d’octubre (dilluns, dimarts i dimecres), de les 10 de matí a les 7 de la tarda, a la seu de l’Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona). Es podran ampliar les dates en funció del nombre de persones inscrites.

El rodatge
El rodatge de l’anunci tindrà lloc a meitat de novembre de 2018 (subjecte a canvis), i la sessió fotogràfica es podrà dur a terme els mateixos dies o fora d’aquest període. És important que les persones seleccionades es comprometin a estar disponibles en les dates del rodatge i les fotos.

 

Amplia la informació aquí

Font: Jove.Cat. Generalitat de Catalunya.
Comentaris
Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at oficinajove.cat promoted as a resource on our blog alychidesigns.com ? We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well . If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. Thanks, Aly
Aly Chiman
16/09/2018

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Concurs literari jove MOT 2019 "La Mediterrània un mar de pàgines"

Un any més des de l'Ideal-OJG, la Biblioteca Marià Vayreda i el CPNL ens plau enviar-vos una proposta que trobem molt interessant per als i les joves. ...

Xerrada sobres les Infeccions de Transmissió Sexual aquí i ara: una epidèmia amagada

Xerrada col·loqui adreçada principalment a gent jove de la comarca que tractarà sobre les les infeccions de transmissió sexual

Èxit d’assistents a l’escape room de Santa Coloma de Queralt

Els dies 2 i 4 de gener a Santa Coloma de Queralt s’hi va realitzar una de les activitats de moda del moment, un escape room per a joves.

XX JORNADA DE DELEGADES I DELEGATS d'Olot d'ESO i Postobligatori

El proper dimecres dia 23 de gener es celebrarà la XX Jornada de Delegades i Delegats, al Casal Marià d'Olot.