Casa Capell

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Febrer 05
Noves activitats

Entre els mesos de Gener i Març Casa Capell us proposa diverses activitats que s' aproparan a practicar la sostenibilitat: per promoure l’autosuficiència, s'aprendrà a fer el vi de nous, autoreparacions de fusteria bàsica i a omplir de benestar casa nostra convertint-la en un petit spa. Veureu la cara més humana del canvi climàtic a través dels tres protagonistes d’un premiat documental, i es farà un taller familiar per aprendre a aturar-lo. Es tocarà l’actualitat de les restriccions per episodis de contaminació atmosfèrica, i podreu desvetllar quines són les plantes d’interior descontaminants.
 

Recordeu que la programació de Casa Capell és gratuïta, però que les places són limitades i per tant cal que us hi inscriviu prèviament ja sigui omplenant el formulari web que trobareu per a cada activitat. Per telèfon (937582440), per correu electrònic (casacapell@ajmataro.cat) o bé presencialment (Passeig de l’Orfeó Mataroní, 15 – Parc Central).

Esperem seguir compartint junts les activitats i serveis de la Casa Capell, per anar forjant, entre tots i de mica en mica, una ciutat més sostenible.


Per a més informació: http://www.mataro.cat/web/portal/ca/campanya/casa_capell/Activitatstrimestrals.html

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

L'OFICINA JOVE FA 10 ANYS!

Els actes de celebració tindran lloc del 19 al 23 de novembre, a la Seu d’Urgell, amb art efímer al carrer, exposició de cartells, tallers pràctics ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 16 Novembre 2018

Maresmusic

Concurs de música Jove del Maresme

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 3ª JORNADA DE JOC I EDUCACIÓ DEL PIRINEU

El passat 10 de novembre se celebrà la 3ª "Jornada de Joc i Educació del Pirineu" a l’escola la Salle de la Seu d’Urgell.