Casa Capell

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Febrer 05
Noves activitats

Entre els mesos de Gener i Març Casa Capell us proposa diverses activitats que s' aproparan a practicar la sostenibilitat: per promoure l’autosuficiència, s'aprendrà a fer el vi de nous, autoreparacions de fusteria bàsica i a omplir de benestar casa nostra convertint-la en un petit spa. Veureu la cara més humana del canvi climàtic a través dels tres protagonistes d’un premiat documental, i es farà un taller familiar per aprendre a aturar-lo. Es tocarà l’actualitat de les restriccions per episodis de contaminació atmosfèrica, i podreu desvetllar quines són les plantes d’interior descontaminants.
 

Recordeu que la programació de Casa Capell és gratuïta, però que les places són limitades i per tant cal que us hi inscriviu prèviament ja sigui omplenant el formulari web que trobareu per a cada activitat. Per telèfon (937582440), per correu electrònic (casacapell@ajmataro.cat) o bé presencialment (Passeig de l’Orfeó Mataroní, 15 – Parc Central).

Esperem seguir compartint junts les activitats i serveis de la Casa Capell, per anar forjant, entre tots i de mica en mica, una ciutat més sostenible.


Per a més informació: http://www.mataro.cat/web/portal/ca/campanya/casa_capell/Activitatstrimestrals.html

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 25 Febrer 2018

Tres Roques

Tallers i Cursos pel tercer trimestre

OFICINA JOVE DEL MARESME 23 Febrer 2018

Serra la Vella 1979-2018

Exposicions i concurs

OFICINA JOVE D'OSONA 23 Febrer 2018

Curs de Monitor d'Activitats de Dinamització en l'Àmbit Poliesportiu

Vols treballar en l'àmbit esportiu? Apunta't a aquest curs de Monitor d'Activitats de Dinamització en l'àmbit Poliesportiu i obtindràs la titulació ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 22 Febrer 2018

Apunta’t al concurs PUM!

Sensibilitzar els joves sobre el ciberassetjament escolar