Camps de treball a l'estranger i a catalunya

GLUP'S 2012 Febrer 22
El programa de Camps de treballl, adreçat a joves de 14 a 30 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l'Estat i els camps de treball internacionals.
Un any més la Direcció General de Joventut continua donant suport a la promoció dels camps de treball com a activitat per als joves - atenent al component social, a l'intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l'entorn local - , i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

Les i els joves interessades/ts a participar en aquest programa, que tinguin l'edat específica el primer dia de començament del camp, i que vulguin integrar-se en la vida de grup tirant endavant la dinàmica de treball voluntari i les activitats d'animació que s'hi organitzin.

La durada d'aquests camps de treball tindran una durada aproximada de quinze dies naturals.

Camps de treball a l'estranger.

Pels camps de treball a l'estranger cal que consultis la pàgina de COCAT, que és l'entitat que gestiona aquestes places.
Les seves inscripcions comencen el dia 20 de març de 2012 i s'acaba el mes de novembre. A la pàgina de COCAT ( www.cocat.org ) podràs trobar-hi tota la informació referent.

Camps de Treball a Catalunya i Comunitats Autònomes.

Les preinscripcions cal realitzar-les en el període comprés des del 24 d'abril ( a partir de les 12h ) al 15 de maig ( fins a les 12h ), al telèfon d'atenció al ciutadà 012 o bé per internet www.xanascat.cat
Els usuaris s'hauran de registrar al lloc web www.xanascat.cat abans d'iniciar les preinscripcions. Si la persona ja es troba registrada, sòls caldrà introduït el seu NIF/NIE i la paraula de pas.Un cop registrat, el ciutadà haurà de realitzar la preinscripció dels participants a Camps de Treball, on haurà d'informar d'una sèrie de dades.

Les places són limitades i s'atorgaran per sorteig davant notari el dia 16 de maig, d'entre les preinscripcions vàlides realitzades durant el període establert. El resultat del sorteig es farà públic a partir de les 12h del dia 18 de maig.L'ordre de preinscripció no és determinant del resultat del sorteig que es farà de totes les inscripcions vàlides rebudes.

La quota cobrei les despeses d'allotjament, alimentació, direcció tècnica i animació i, l'assegurança de responsabilitat civil. La quota no inclou l'assegurança mèdica, tanmateix cal que el participant l'aporti per cobrir els casos d'accident o malaltia.

Un cop adjudicada la plaça s'informarà mitjançant SMS o correu electrònic de la plaça adjudicada, aixó com del procés de descarrega que hauran de segui per tal d'obtenir la seva reserva i fer els pagaments corresponents. El pagament es farà d'una sola vegada el 100% de l'import de l'estada fins a 5 dies hàbils després d'efectuar la pre-reserva. Es considera anul·lada qualsevol reserva que no hagi estat formalitzada mitjançant el seu pagament en el termini indicat. Un cop formalitzada la pre-reserva cada modificació de participants suposarà un cost de 30€

 

Comentaris
I6t03v Very good blog article.Really thank you! Want more.
crorkz
03/08/2014
nkTApV Thanks for the blog.Much thanks again. Will read on...
crorkz matz
04/08/2014
MmYEsP <a href="http://dbbmomqwupal.com/">dbbmomqwupal</a>, [url=http://oskjxgctayzg.com/]oskjxgctayzg[/url], [link=http://mpwcvqfrtxxp.com/]mpwcvqfrtxxp[/link], http://zuedaybfemcz.com/
tuartl
22/05/2017

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Formació: Les relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves

Tallers d'acompanyament emocional i interseccionalitat 24 i 31 d'octubre La Seu d'Urgell

OFICINA JOVE DEL MARESME 17 Octubre 2019

Octubre 2019 - Campanya informativa OJM

Què és un esplai? Què és un cau? Quants hi ha al Maresme? Descobreix-ho a la nova campanya temàtica del mes d'octubre!

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...