Camps de treball a l'estranger i a catalunya

GLUP'S 2012 Febrer 22
El programa de Camps de treballl, adreçat a joves de 14 a 30 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l'Estat i els camps de treball internacionals.
Un any més la Direcció General de Joventut continua donant suport a la promoció dels camps de treball com a activitat per als joves - atenent al component social, a l'intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l'entorn local - , i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

Les i els joves interessades/ts a participar en aquest programa, que tinguin l'edat específica el primer dia de començament del camp, i que vulguin integrar-se en la vida de grup tirant endavant la dinàmica de treball voluntari i les activitats d'animació que s'hi organitzin.

La durada d'aquests camps de treball tindran una durada aproximada de quinze dies naturals.

Camps de treball a l'estranger.

Pels camps de treball a l'estranger cal que consultis la pàgina de COCAT, que és l'entitat que gestiona aquestes places.
Les seves inscripcions comencen el dia 20 de març de 2012 i s'acaba el mes de novembre. A la pàgina de COCAT ( www.cocat.org ) podràs trobar-hi tota la informació referent.

Camps de Treball a Catalunya i Comunitats Autònomes.

Les preinscripcions cal realitzar-les en el període comprés des del 24 d'abril ( a partir de les 12h ) al 15 de maig ( fins a les 12h ), al telèfon d'atenció al ciutadà 012 o bé per internet www.xanascat.cat
Els usuaris s'hauran de registrar al lloc web www.xanascat.cat abans d'iniciar les preinscripcions. Si la persona ja es troba registrada, sòls caldrà introduït el seu NIF/NIE i la paraula de pas.Un cop registrat, el ciutadà haurà de realitzar la preinscripció dels participants a Camps de Treball, on haurà d'informar d'una sèrie de dades.

Les places són limitades i s'atorgaran per sorteig davant notari el dia 16 de maig, d'entre les preinscripcions vàlides realitzades durant el període establert. El resultat del sorteig es farà públic a partir de les 12h del dia 18 de maig.L'ordre de preinscripció no és determinant del resultat del sorteig que es farà de totes les inscripcions vàlides rebudes.

La quota cobrei les despeses d'allotjament, alimentació, direcció tècnica i animació i, l'assegurança de responsabilitat civil. La quota no inclou l'assegurança mèdica, tanmateix cal que el participant l'aporti per cobrir els casos d'accident o malaltia.

Un cop adjudicada la plaça s'informarà mitjançant SMS o correu electrònic de la plaça adjudicada, aixó com del procés de descarrega que hauran de segui per tal d'obtenir la seva reserva i fer els pagaments corresponents. El pagament es farà d'una sola vegada el 100% de l'import de l'estada fins a 5 dies hàbils després d'efectuar la pre-reserva. Es considera anul·lada qualsevol reserva que no hagi estat formalitzada mitjançant el seu pagament en el termini indicat. Un cop formalitzada la pre-reserva cada modificació de participants suposarà un cost de 30€

 

Comentaris
I6t03v Very good blog article.Really thank you! Want more.
crorkz
03/08/2014
nkTApV Thanks for the blog.Much thanks again. Will read on...
crorkz matz
04/08/2014
MmYEsP <a href="http://dbbmomqwupal.com/">dbbmomqwupal</a>, [url=http://oskjxgctayzg.com/]oskjxgctayzg[/url], [link=http://mpwcvqfrtxxp.com/]mpwcvqfrtxxp[/link], http://zuedaybfemcz.com/
tuartl
22/05/2017

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 26 Juliol 2019

Marxem de vacances...!

L'Oficina Jove del Maresme se'n va de vacances del 27 de juliol al 28 d'agost (ambdós inclosos)!

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Juliol 2019

Estiu Jove - Campanya informativa d'estiu

Ja està aquí la campanya informativa d'estiu de l'Oficina Jove del Maresme! Vols saber de què tracta? Segueix llegint!

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 18 Juliol 2019

Informació ajuts MOBINT-MIF

Si estudies en una universitat catalana i has estat seleccionat o seleccionada per a una estada acadèmica de mobilitat, per al curs 2019-2020, sol·licita ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 16 Juliol 2019

Ajuts MOBINT-MIF 2019-2020

Si estudies en una universitat catalana i has estat seleccionat o seleccionada per a una estada acadèmica de mobilitat, per al curs 2019-2020, sol·licita ...

Guia de Recursos per a Joves

L'Oficina Jove del Baix Ebre ha elaborat una Guia de Recursos per a Joves