Campanya “FEM voluntariat, FES voluntariat”

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Novembre 20
El dia 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat, jornada on es reflexiona, reafirma i es recorda a tothom que la construcció d'un món millor passa per poder oferir i dedicar temps als altres, per ser persones més solidàries.

És per això que des de l'Agència de Suport a l'Associacionisme de l'Ajuntament de Mataró es realitza la campanya “FEM voluntariat, FES voluntariat” en la qual s'ofereix un programa d’activitats diverses, amb la voluntat d’aproximar i informar a les mataronines i mataronins de les oportunitats de fer-se voluntaris a través de múltiples projectes.

A Mataró hi ha més de 700 entitats i centenars de persones que dediquen, de manera voluntària, el seu temps i les seves energies a millorar la ciutat, tant en l’àmbit social com en el cultural, el comunitari, l’ambiental, l’esportiu, la cooperació internacional..., amb el contacte persona a persona.

La FESTA DEL VOLUNTARIAT serà un espai festiu on es vol reconèixer la tasca que realitzen les persones voluntàries per a promoure la solidaritat i el dinamisme que hi ha a Mataró. Us esperem per celebrar-ho el dijous 29 de novembre a les vuit del vespre al Casal l’Aliança.

 

Més informació a través d'aquest enllaç

Comentaris
ITTseZ There is noticeably a lot to realize about this. I feel you made certain good points in features also.
suba suba
22/04/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

EL MIRALL DEL SISMÒGRAF 2019

Et ve de gust ballar, moure’t o assajar una coreografia al davant d’un mirall?

Cursos intensius d'estiu 2019 - Tres Roques Estiu

El programa Tres Roques Estiu obre el període d'inscripcions el proper 6 de maig. Aprofita l'estiu per formar-te!

Programació Xarxa d'Espais Joves - Tercer Trimestre

La Xarxa d'Espais Joves de Mataró engega la programació del tercer trimestre!

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!