Campanya “FEM voluntariat, FES voluntariat”

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Novembre 20
El dia 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat, jornada on es reflexiona, reafirma i es recorda a tothom que la construcció d'un món millor passa per poder oferir i dedicar temps als altres, per ser persones més solidàries.

És per això que des de l'Agència de Suport a l'Associacionisme de l'Ajuntament de Mataró es realitza la campanya “FEM voluntariat, FES voluntariat” en la qual s'ofereix un programa d’activitats diverses, amb la voluntat d’aproximar i informar a les mataronines i mataronins de les oportunitats de fer-se voluntaris a través de múltiples projectes.

A Mataró hi ha més de 700 entitats i centenars de persones que dediquen, de manera voluntària, el seu temps i les seves energies a millorar la ciutat, tant en l’àmbit social com en el cultural, el comunitari, l’ambiental, l’esportiu, la cooperació internacional..., amb el contacte persona a persona.

La FESTA DEL VOLUNTARIAT serà un espai festiu on es vol reconèixer la tasca que realitzen les persones voluntàries per a promoure la solidaritat i el dinamisme que hi ha a Mataró. Us esperem per celebrar-ho el dijous 29 de novembre a les vuit del vespre al Casal l’Aliança.

 

Més informació a través d'aquest enllaç

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

EN MARXA LA 3A ESQUIADA JOVE COMARCAL

Per tercer any consecutiu es durà a terme una esquiada jove a l'Estació de Boí Taüll

Nova convocatòria Acredita't; Condicionament físic i ioga / Dependència i teleassistència

El proper dimarts dia 26 de febrer i fins el 12 de març és el termini per fer la preinscripció a l'Acredita't en els perfils de Condicionament físic ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Febrer 2019

Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil Vilassar de Mar

Caps de setmana-semi intensiu setmana santa

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Febrer 2019

S'inicia el programa de Referents d'Ocupació Juvenil

L'Oficina Jove d'Osona va incorporar el passat mes de desembre dos Referents d'Ocupació Juvenil